Bomuldsgarn

Her finder du et stort udvalg af bomuldsgarn i mange flotte farver og kvaliteter. Vores bomuldskvaliteter er kendetegnet ved at være garn i god kvalitet til en fornuftig pris.

Hvorfor bomuldsgarn?

Bomuldsgarn er kendt for sine utallige gode egenskaber, der gør netop dette garn yderst populært. Alle vores bomuldsgarn er lavet af det fineste råmateriale, således bomuldens egenskaber udnyttes til fulde. Vores bomuldsgarn er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • Naturligt materiale
  • Ekstra blød fiber
  • God holdbarhed
  • Kan vaskes ved helt op til 60 grader.

Bomuldsgarn er udviklet af fibre fra bomuldsplanten, hvilket er med til at netop denne garnkvalitet føles behagelig mod huden. Bomuldsgarn har desuden en isolerende effekt, som køler om sommeren og virker dejligt varm om vinteren.
 

Traditionel bomuld 8/4

Inden for bomuld er bomuldsgarn med betegnelsen 8/4 den mest traditionelle. Standardbetegnelsen 8/4 angiver tykkelse og mængden af tråde spundet i garnet.
 

Bomuldskombinationer

Bomuld findes som en 100% ren bomuldskvalitet, men den rene bomuld kan med fordel kombineres med andre materialer. Ved at kombinere bomuld med andre typer garn, kan man frembringe nogle helt specielle egenskaber, som f.eks. øget slidstyrke.