Tubestrik

Er du vild med at strikke og lave din egen beklædning eller dekoration fra bunden af? Hvis dette er tilfældet, er tubestrik sikkert også lige noget for dig. På Bilka.dk finder du en flot samling af tubestrik i fornemme farver og mønstre. Lad dig inspirere af udvalget herunder.

Tubestrik: flotte strikkede rær

Tubestrik er en smart og finurlig løsning indenfor den store verden af strik. Det består af en aflang “tube” af sammenstrikket garn. Du kan enten selv lave dit tubestrik eller du kan købe det eksempelvis hos os. Her har man, som folk populært siger, snydt lidt hjemmefra, så du kan få færdigstrikkede rær, som du kan bygge videre på og strikke eller hækle lige det, du vil. 

På Bilka.dk kan du få tubestrik i flere fine farver og spændende mønstre. Du kan desuden vælge blandt tubestrik med diverse bredder fra 1,5 cm til 8 cm, så det højst sandsynligt passer til lige netop dén kreation, du er i gang med eller skal til at starte på.  

 

Hvad kan du bruge tubestrik til? 

Er tubestrik mindre bekendt for dig? Så vil du måske gerne vide lidt mere om, hvad du eventuelt kan bruge det til. Du kan sagtens bruge tubestrik til flere forskellige projekter. Vores udvalg her på siden lægger i særlig grad op til, at du kan bruge tubestrik til at strikke flotte juledekorationer og diverse beklædning i julens ånd. Det kan for eksempel være, at du vil lave din egen nissehue eller måske pynte op til jul med en hjemmestrikket nisse eller snemand.  

Det er dog ikke kun til jul, at du kan få glæde af tubestrik. Du kan også anvende det til at blandt andet designe dine egne unikke puder i netop det mønster, du finder flottest. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. 

 

Opdag meget mere garn på Bilka.dk

Kan du ikke få nok af flot og blødt garn? Eller er garnlageret derhjemme ved at være brugt op? På Bilka.dk finder du heldigvis en masse forskelligt garn i populære nuancer og tidens farver til dine behov, uanset om du strikker, hækler, væver eller filter.