Strømpegarn

Her finder du et stort udvalg af strømpegarn i flotte printede farver og kvaliteter. Vores forskellige strømpegarner er kendetegnet ved høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

Hvorfor strømpegarn?

Hjemmestrikkede strømper har altid været populære, og netop derfor er de forskellige strømpegarn også en højt elsket kvalitet - uanset om det er ensfarvet eller printet garn.

Traditionelt strømpegarn er kendetegnet ved at bestå af 75% uld og 25% nylon/polyamid. Dette unikke mix skaber en garnkvalitet, der er ekstra slidstærk og har høj åndbarhed. Vi har en række strømpegarner med denne sammensætning, fordi vi bestræber os på at skabe det perfekte garn til strømper. Strømpegarn er især kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • Ekstra slidstærkt
  • Superwash-behandlet
  • Høj åndbarhed

 

Den traditionelle strømpegarnskombination giver et ekstra stærkt garn, som er modstandsdygtig mod slitage ved gentagen brug. Samtidig har strømpegarnet uldens traditionelle egenskaber, som gør produktet både blødt og åndbart.
 

Ensfarvet og printet

Især inden for strømpegarn har de printede varianter af garnet vundet frem. Derfor fås de fleste strømpegarner da også både som i ensfarvede samt printede varianter. Strømpegarn med print skaber sit helt eget farvemønster på dit projekt. Vi gør en dyd ud af at holde os modemæssigt opdateret, på både ensfarvede samt multifarvede strømpegarner.
 

Korte eller lange farveskift?

De printede eller multifarvede - strømpegarner kan have forskellige længder på farveskiftet. Strømpegarn med korte farveskift skaber mindre farveområder, hvor det lange farveskifte giver store områder med de enkelte farver.
 

Strømpegarn – ikke bare til strømper

Selvom ordet strømpegarn peger i retningen af hjemmestrikkede strømper, kan strømpegarn faktisk med fordel bruges til andre projekter. Vores strømpegarn er af en sådan kvalitet, at den med fordel kan benyttes til trøjer, sweatre osv. Dette skaber et både blødt og slidstærkt produkt.