Akrylgarn

Her finder du et stort udvalg af akrylgarn i et utal af flotte farver og varianter. Vores akrylgarner er kendetegnet ved at være af høj kvalitet i et fornuftig prisleje.

Hvorfor købe akrylgarn?

Akrylgarn er kendetegnet ved sine praktiske egenskaber, som gør den populær blandt en lang række strikkere og hæklere. Vores akrylkvaliteter strækker sig over de mere traditionelle akrylgarner til de mere unikke kvaliteter såsom BUMBO Moonlight. Akrylgarn er blandt andet kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • Nemt at arbejde med
  • Allergivenligt materiale
  • Farvestabil
  • Meget garn for pengene

Akrylgarn er kunstig fremstillet, hvilket giver en række praktiske egenskaber, som andre garner ikke har. Denne garnkvalitet er oftest lettere end garn fremstillet af naturlige materialer. Samtidig er akryl særligt slidstærkt, hvilket gør at det kan vaskes igen og igen uden at miste farven eller på anden måde tage skade.
 

Stift og kradsende?

Akrylgarn har haft ry for at være både stift og kradsende. Denne fordom gør vores akrylgarn op med, da garnet er fremstillet på en måde, der gør det både ultra blødt og ekstra behageligt at have på.

Et allergivenligt alternativ

Nogle oplever desværre allergiske reaktioner overfor blandt andet uld. Her kan akrylgarn ses som det perfekt alternativ. Det indeholder nemlig mange af de samme gode egenskaber som uld, men uden stoffet lanolin der i få tilfælde kan udløse allergi eller kløe.

Mange flotte farver og varianter

Vi har en vifte af lækre akrylkvaliteter som hver især har sine egne egenskaber. Herunder de traditionelle akrylgarner såsom BUMBO Soft Acryl og BUMBO Akryl, der begge er akrylgarner i harmoniske og moderigtige farver. Derudover findes også printede akrylgarner, som udmærker sig ved det flotteste farvespil.