Strikkepinde

Opdag glæden ved at strikke med det rette sæt strikkepinde fra Bilka.dk. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, har vi pinde, der passer til dit projekt. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer, og find præcis de strikkepinde, du har brug for, her.

Find strikkepinde til forskellige behov

Er du en ihærdig og dygtig strikker? Eller er du helt ny i den kreative strikkeverden? Uanset om du er nybegynder eller har stor erfaring med at strikke, så er et par gode strikkepinde alfa og omega. Dine strikkepinde kan nemlig gøre en verden til forskel for det endelige resultat af dit strikketøj. På Bilka.dk kan du derfor finde et bredt udvalg af gode strikkepinde.

Hvorfor vælge strikkepinde fra Bilka.dk?

 • Materiale: Vores udvalg inkluderer træ-, plast- og metalpinde, så du kan vælge det materiale, der føles bedst i dine hænder.

 • Størrelse: Vi tilbyder strikkepinde i mange forskellige størrelser, så du kan matche pinde, garn og projekt perfekt.

 • Niveau: Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vi sæt, der passer til dit behov.
   

Vælg de rette strikkepinde til dit projekt

At vælge de rette strikkepinde handler i høj grad om dine personlige præferencer, og hvad du skal bruge dem til. For dig er de rigtige strikkepinde måske dem, der har en glat overflade, hvor garnet glider let? Eller måske er du mere til lette strikkepinde i bambus?

På Bilka.dk finder du strikkepinde i forskellige materialer, størrelser og tykkelser, samt mange forskellige typer til forskelligartede formål, herunder blandt andet:

 • Jumperpinde: Disse er lange, lige pinde med en knop i den ene ende, som sørger for at maskerne bliver på pinden og ikke glider af. Jumperpinde anvendes til at strikke frem og tilbage.

 • Rundpinde: Denne type pinde er koblet sammen med en fleksibel nylonsnor (en wire). Rundpinde bruges ofte, når du skal strikke rundt, men de kan også sagtens anvendes til at strikke frem og tilbage. En rundpind findes med forskellige længder på wiren.

 • Udskiftelige rundpinde: Disse er i princippet det samme som almindelige rundpinde. Forskellen er dog, at du her kan skifte wiren på pindene. Med et sæt udskiftelige rundpinde fra Bilka.dk, får du alt, hvad du skal bruge i ét sæt.

 • Strømpepinde: Disse pinde er korte og bruges typisk i sæt af fem. De er ideelle til at strikke små, runde emner som sokker, handsker, og ærmer, hvor du strikker i cirkler. Strømpepinde tillader en smidig overgang mellem maskerne, hvilket gør dem uundværlige for visse projekter.
   

Start dit strikkeprojekt med Bilka.dk

Med det rette sæt strikkepinde fra Bilka.dk kan du tage dit strikkeprojekt til næste niveau. Udforsk vores brede udvalg og find de perfekte pinde til dit næste projekt her på siden. Husk, vi tilbyder også et stort udvalg af garn i et væld af farver og tykkelser, som du kan gå på opdagelse i.

Vil du hellere sy eller måske male? Uanset hvilke kreative projekter, du skal i gang med, så kan du finde hobbyartikler på Bilka.dk, der passer til dine behov. Vi har alt, hvad du skal bruge for at gøre dit næste hobbyprojekt til en succes.