DIY julepynt

Vi giver dig inspiration til lav selv julepynt

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Julepynt er med til at sprede julehygge i hjemmet, og det spreder glæder og varme at se julelys og nisser i stuen. Du kan selvfølgelig købe dit julepynt i diverse butikker, men kunne det ikke også være hyggeligt at lave en klippe/klistre dag med familien?

Vi har samlet nogle gode ideer til, hvilket lav selv julepynt I kan gå i gang med at lave derhjemme. Det er nemlig sjovt og hyggeligt at kigge på hjemmelavet julepynt, og børnene vil elske at se deres mesterværker pryde hjemmet i juletiden.

 

 

DIY julepynt

Udover de gængse julepynt-klassikere som musetrapper, guirlander og kræmmerhus, kan du også lave andet kreativt DIY julepynt.

Vi har lavet forskellige skabeloner til julepynt, så du kan lave hjemmelavet julepynt sammen med børnene, familien eller vennerne. Du kan fx lave det klassiske julehjerte, en fin julestjerne eller en snemand.

Nedenfor kan du downloade de forskellige skabeloner, så I er klar til at komme i gang med at kreere julepynt til den helt store guldmedalje!

Julepynt med selvhærdende ler

Du kan også lave julepynt med selvhærdende ler. Med denne guide får du inspiration til, hvad du kan lave med selvhærdende ler. Det er nemt, og du kan også bare lave pynt til hjemmet.

Skab ekstra hygge med julegodter

Hvad er bedre end at lave julepynt, mens man spiser brunkager og æbleskiver? Du kan skabe ekstra julehygge ved at servere julegodter og tænde for julemusikken.

Du kan bl.a. servere skumfiduser med chokolade og pebermyntestok. Det er en supernem idé til en sød julesnack - og den er yderst dekorativ! Sæt de færdige kreationer på et smukt fad med en grangren for at skabe et ekstra julet udtryk.

 

 

Skumfiduser med chokolade og pebermyntestok

Nedenfor finder du opskriften på skumfiduserne, så du kan servere en lækker julegodte, når der er pause i klippe/klistre-dagen.
 

Det skal du bruge:

  • 200 g mørk chokolade, smeltet
  • 12 kæmpe skumfiduser
  • 24 pebermyntestokke

 

Sådan gør du:

  1. Hak halvdelen af pebermyntestokkene med en kniv og kom dem i en lille skål.
  2. Dyp skumfiduser i den smeltede chokolade, så de er en tredjedel dækket.
  3. Dyp dem i de hakkede pebermyntestokke.
  4. Stil stokkene på en bageplade med bagepapir og lad chokoladen sætte sig.
  5. Stik en pebermyntestok ned i midten af hver skumfidus og server dem på et smukt fad.