Æbleskiver med syltetøj i midten

25-30 æbleskiver

1 glas marmelade, vælg din favorit
200 g hvedemel
1 tsk natron
½ tsk salt
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker
3 æg
3 dl fløde 9%
1 dl kærnemælk
50 g smeltet smør
Smør til bagning

Bland hvedemel, natron, salt, sukker og vaniljesukker. Pisk æggeblommer og fløde sammen og pisk melblandingen i. Pisk til en klumpfri blanding. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Vend til sidst smeltet smør i dejen. Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej og kom efter 1 min. en lille skefuld marmelade i hver. Vend dem når de begynder at stivne i kanten, men stadig er flydende i midten og bag dem færdige. Hold æbleskiverne varme i ovnen og server drysset med flormelis.