Varmepumper

En varmepumpe er suveræn som supplement til din primære varmekilde i hjemmet. På Bilka.dk finder du flere forskellige modeller samt det perfekte tilbehør til varmepumper. Se vores udvalg af forskellige typer af varmepumper nedenfor.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en alternativ metode til opvarmning af din bolig. Den er driftssikker og har høj ydeevne. Der findes forskellige typer af varmepumper: luft-til-luft og luft-til-vand. Fælles for dem er deres innovative måde at producere varme til din bolig på.

En varmepumpe består af to dele, hvor den ene del er placeret inde i din bolig, mens den anden del er placeret udenfor din bolig. Du skal være opmærksom på, at udedelen kan støje, så sørg for at placere den, hvor den er mindst til gene for jer.

 

Hvordan virker en varmepumpe?

Ifølge Energistyrelsen virker en varmepumpe ved at flytte energi fra omgivelserne til dit varmesystem. Den tager altså energi fra luften eller jorden og bruger det til at opvarme din bolig. Der er altid energi i jorden og luften, så en varmepumpe er også praktisk om vinteren - bare rolig.

En luft til vand varmepumpe giver varmt vand og rumvarme, mens en luft til luft varmepumper giver varme til rummet. Du skal derfor overveje, hvilken type du har brug for. Der findes forskellige modeller, så du kan finde en varmepumpe, der passer til din bolig.

 

Hvorfor vælge en varmepumpe som opvarmningskilde?

Det er vigtigt at nævne, at en varmepumpe aldrig kan være en primær varmekilde, men derimod skal betragtes som et supplement eller en alternativ varmekilde.

Med en varmepumpe i hjemmet eller sommerhuset kan du få et behageligt indeklima hele året rundt. Varmepumper bruges nemlig også til frostsikring, som er ideelt for sommerhusejere. Ved indstilling til frostsikring opretholdes en minimumstemperatur på 8-10 grader.

 

Køb varmepumpe på Bilka.dk

Find din nye varmepumpe på Bilka.dk blandt vores modeller og bestil den hjem i dag. En varmepumpe skal monteres af en professionel. Heldigvis kan du tilkøbe montage af din nye smarte varmepumpe på Bilka.dk. Det er nemt og bekvemt!