Wilfa

Wilfa er en norskejet virksomhed, der blev etableret i 1948 og er i dag en af ​​Nordens førende leverandører af små el-artikler til tusindvis af hjem. Wilfa er et førende brand med fokus på design, kvalitet, sikkerhed og innovation. Wilfa producerer elektroniske produkter, der kan gøre din hverdag en smule bedre. Gå på opdagelse i det spændende udvalg på Bilka.dk. 

Gør hverdagen nemmere

Wilfa's vision er at levere ud over det forventede. Fra kvaliteten af ​​produkterne, til en fremragende kundeservice - alt for at give dig en vidunderlig oplevelse, når du bruger deres produkter. Wilfa sigter efter at give dig de mest funktionelle produkter, der gør det nemt for dig at få succes, med smarte detaljer, der gør hverdagen nemmere.

5 års garanti på alle Wilfa produkter

Wilfa yder 5 års garanti på Wilfa-mærkede produkter fra den dag, produktet er købt efter 01/09/2020. Garantien dækker fabrikationsfejl eller fejl, der opstår i garantiperioden. Fremvisning af købsbevis er bevis for garantien. I tilfælde af reklamation skal du kontakte butikken, hvor varen er købt.

Hold varmen med produkter fra Wilfa 

Wilfas mål er at levere produkter til hjemmet, der kan forbedre din hverdag. Samtidig vil de også tilbyde så god kvalitet, at produkterne kan holde i årevis. Det kan nemlig være med til at skabe mest mulig glæde hos deres kunder. Mange af produkterne har endda vundet bedst i test konkurrencer, så der er endnu en grund til at stole på kvaliteten. 

På Bilka.dk kan du finde et skønt udvalg af de praktiske produkter fra Wilfa. Kan du blandt andet tænke dig et lidt lunere hjem, hvor du måske endda kan slippe for at skulle have en varm sweater på om vinteren? Så kan det være, at det er en smart varmepumpe, du bør investere i. 

Varmepumpen kan også være en optimal løsning til dig, der ejer et sommerhus. Du kan nemlig opleve en “KEEP WARM” funktion på flere af Wilfas varmepumper, der sørger for en fast temperatur, der sikrer, at du undgår frost. Hvis du derfor gerne vil holde sommerhuset frostfri, kan du med fordel overveje denne praktiske løsning. 

Opgradér køkkenet med Wilfa-produkter 

Er du fan af en kop kaffe om morgenen eller måske en kop te om aftenen? Så ved du sikkert allerede, at en god elkedel er en yderst praktisk maskine i køkkenet, hvis du ikke gider vente længe på at få vandet kogt. Dog er elkedler blot et af de køkkenapparater, du kan opleve fra Wilfa.  

Hvis du er vild med at lave en lækker suppe eller måske nyde en frisk smoothie efter en hård dag, så kan du også her finde produkter fra Wilfa. Det kan nemlig være, at det lige er en stavblender eller almindelig blender, du mangler i din hverdag?  

Lad dig friste af udvalget på Bilka.dk, hvor du kan finde lidt til ethvert behov. Og når du samtidig kan nyde godt af ubegrænset returret, er der endnu en god grund til at gå på opdagelse i Danmarks største vareudvalg.