OBH Nordica

OBH Nordica tror på, at design gør en forskel. Design er ikke bare hvor godt produkterne ser ud. Design er også at værdsætte de mennesker, som anvender dem gennem bla. brugervenlighed, og at værdsætte de mennesker, som ønsker større tilgængelighed. Find OBH Nordica elektronisk husholdningsprodukter samt køkkengrej på siden her.

Gennem innovation på enhver tænkelig måde, skaber OBH Nordica løsninger for en lang række af individuelle behov. Løsninger der er følelsesbetingede såvel som funktionelle, sjove såvel som hjælpsomme og inspirerende såvel som forbedrende. Design er den totale oplevelse af den gode hverdag i ethvert hjem.

OBH Nordica er en virksomhed med nordiske rødder. OBH Nordica brand blev skabt i 2002, da den danske virksomhed OBH A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB.

I dag har OBH Nordica kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. Desuden har OBH Nordica et repræsentationskontor i Kina.

OBH Nordica fremstiller produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere. Innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica.