Espressomaskiner med kværn

Med en espressomaskine med kværn bliver kaffebrygning derhjemme næsten ikke nemmere. Dertil har du god mulighed for at brygge din yndlingskaffe. På Bilka.dk finder du et flot udvalg af blandt andet fuldautomatiske espressomaskiner med kværn, så du kan forkæle dig selv med ekstra god kaffe i hverdagen.

Lav din yndlingskaffe med en espressomaskine med kværn

Hvorfor nøjes med klassisk filterkaffe - med eller uden mælk - når du kan lave din foretrukne kaffe, hvad end det er cappucino, café latte eller noget helt tredje? Kaffe optræder i mange forskellige afskygninger, og hver person har sine favoritter. I de fleste tilfælde indgår espresso dog. Med en espressomaskine med kværn kan du lave din egen baristakaffe derhjemme lavet på friskkværnede kaffebønner.  

Vælger du endda en fuldautomatisk espressomaskine med kværn, skal du stort set kun trykke på en knap og sørge for, at der er nok kaffebønner og mælk i beholderne for at kunne brygge lige dén kop kaffe, du har lyst til. 

 

Find den rette espressomaskine med kværn for dig 

På Bilka.dk finder du et alsidigt udvalg af espressomaskiner med kværn. Det betyder også, at der kan være en smule forskel på modellerne. Én klar forskel er skildringen mellem, hvor meget af arbejdet espressomaskinen selv klarer, og hvor meget du selv skal i gang med maskinen. Vi har espressomaskiner med kværn, som enten er automatiske, fuldautomatiske eller semi-automatiske. 

Dertil bør du undersøge, hvilke funktioner du har behov for. Nogle espressomaskiner har for eksempel justerbar kaffestyrke, varmtvandsfunktion, mælkefunktion og andre designfunktioner, der har betydning for henholdsvis komfort, ydeevne og hygiejne.  

 

Få nem rengøring af din espressomaskine med kværn

Når du har en espressomaskine med kværn, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre den regelmæssigt. Særligt mælkesystemet kræver hyppig rengøring. Heldigvis er det ikke nogen stor opgave.  

Espressomaskinerne er designet med forskellige dele, der er lette at tage af og rengøre separat. Her kan en almindelig opvask med sæbe og vand som regel klare det. Nogle af vores espressomaskiner med kværn har dog et indbygget rengøringsprogram, som gør det ekstra nemt og bekvemt for dig at holde maskinen ren.