Tablet- og iPad-opladere

Find den helt rigtige oplader til iPad og tablet her på siden. Vi har udvalgt flere forskellige slags, så du altid kan få strøm til din tablet. Derudover er flere af ledningerne lavet af holdbare materialer i topkvalitet. Det gør, at din oplader til iPad eller tablet holder længe. Find også produkter som adapter og kabler.

Tablet- eller iPad-oplader - din perfekte ledsager

Når du er på farten eller slapper af med din tablet i sofaen, så er der særlig én ting, der ikke må ske: at den løber tør for strøm. Vil du derfor gerne undgå dette eller hurtigt få strøm igen, så har du brug for en god oplader til tabletten.

Heldigvis tilbyder vi på Bilka.dk flere slidstærke opladere til tablets i forskellige længder og versioner. Hvad enten du søger en oplader til din Samsung tablet eller iPad. Du kan for eksempel vælge mellem flere farver og ledninger på helt op til tre meter. Eller hvad med at lade kablet synkronisere din smartphone med din computer? Så kan du overføre videoer, data og musik imellem enhederne.

Fælles for flere af vores opladere til iPads og tablets er den stærke ledning, der sikrer lang levetid. Rundt om kablet er der nemlig en nylonflettet ledning, der gør kablet ekstra stærkt, og som gør det svært for kablet at filtre sammen. Samtidig sikrer aluminium omkring stikket, at din oplader holder længere.

Oplev alle vores nyeste tablets og iPads, så du har noget af den bedste makker til underholdning og arbejde på farten.
 

Forlæng levetiden på din tablet

Vores opladere til tablets er effektive og til skarpe priser. Desværre kan du opleve, at levetiden på batteriet til din tablet er ret lav. Det kan give irriterende oplevelser, fordi du måske skal oplade din tablet eller iPad i tide og utide. Heldigvis er der flere måder, du kan forlænge batteriets levetid på.

Skru blandt andet ned for lysstyrken, og hold øje med, om din tablet automatisk justerer til højeste niveau. Wi-Fi, Bluetooth og GPS bruger også meget strøm, da de konstant er i gang med at holde øje med, hvor du og mulige tilslutninger i nærheden er.

Du kan også få en oversigt over de senest brugte apps, og hvor meget strøm de bruger inde under indstillinger. Luk ned for dem, der bruger lokationer. Så sparer du allerede noget strøm der. Få flere gode råd i guiden “Tips til at finde den bedste tablet til arbejde og studie”, så du vælger den rette tablet.