Touch pen

Er du vild med at udfolde dig grafisk og kunstnerisk? Måske kan en touch pen være din nye makker. Med den har du nemlig mulighed for at skabe imponerende, farverige og spektakulære designs, takket være den trådløse pen og de smarte teknologier.

Det kan du bruge en touch pen til

En touch pen, også kaldet en stylus, er for mange mennesker et utrolig vigtigt redskab til at tegne og skrive med på en skærm. Den lille touch pen er nemlig mere præcis at bruge fremfor dine fingre, da  spidsen af pennen er mindre og utrolig præcis. Der er samtidig uanede muligheder, hvad angår brugen af en pen til tablet og smartphone. Du kan bruge den til blandt andet:

  • Billedredigering

  • Tegneprogrammer

  • Til at underskrive dokumenter

Og meget mere. En touch pen er også beregnet til de mest basale hverdagsopgaver. Det kan være, du hver morgen scroller igennem nyhederne på din nyeste tablet eller tager flotte billeder. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænserne.

Er du ikke den eneste, som der er vild med at bruge den smarte pen? Ethvert medlem af familien kan anvende den trådløse pen. Flere af modellerne behøver nemlig ikke at blive koblet til en tablet eller iPad, da spidsen på den trådløse pen fungerer som en finger.

Vælger du derimod en mere avanceret touch pen, så kan det være, at du skal tilslutte den ved hjælp af Bluetooth eller WiFi. Så får du nemlig flere muligheder til at eksperimentere med den smarte pen.

Køb din pen til tablet og smartphone fra populære mærker

Når du handler på Bilka.dk, så skal du have en god oplevelse. Derfor har vi samlet flere typer touch pens til tablets og iPads, så du kan finde den helt rette. Du kan vælge blandt flere forskellige farver og funktioner, så det passer til dit behov.

De smarte touch pens kommer fra anerkendte mærker med fokus på dit behov. Det vil sige, at kvaliteten, brugervenligheden og komforten er i fokus. For når du skal holde om pennen  i længere tid, så er din glade oplevelse nemlig noget af det vigtigste for producenterne. Kommer du til at bestille den forkerte farve eller model, så tilbyder vi heldigvis ubegrænset returret. Husk blot din kvittering