TEXAS løvsugere og løvblæsere

Lad ikke de nedfaldne blade vinde kampen i haven. Med en TEXAS løvblæser eller løvsuger har du en perfekt havemaskine til at suge blade i haven op eller blæse dem, kviste og andet skidt det rigtige sted hen, så det kan blive samlet op.

Vælg en løvsuger eller en løvblæser

Skal du vælge en TEXAS løvsuger eller en løvblæser? Det afhænger af, hvad slags arbejde du vil lave, da selvom de to havemaskiner næsten er ens, så er de stadig vidt forskellige. Både en løvsuger og en løvblæser hjælper nemlig med arbejdet med at fjerne blade, skidt, kogler og andet mindre haveaffald, men hvor du med en løvblæser kan samle det i bunker, så samler løvsugeren det i sin pose, så det er endnu lettere at håndtere.

 

Løvblæser på batteri

En løvblæser minder om en håndstøvsuger, men blæser i stedet for at suge. TEXAS’ løvblæser er designet til at blæse blade sammen, så de kan samle sig i en bunke, hvor det er nemt at samle op. Med et stort mundstykke har løvsugere et stort blæseområde, så det bliver lettere at blæse meget haveaffald i samme retning.

TEXAS’ løvblæser på batteri giver masser af kraft til at få styr på haven, og som en del af TEXAS’ batteriserie, så kan du også bruge batteriet i andre TEXAS-havemaskiner til andre opgaver i haven året rundt.

 

Løvsuger på el

En elektrisk løvsuger er havens svar på en støvsuger, men hvor det er visne blade og haveaffald, der er målet. TEXAS’ løvsuger er håndholdt, på elektricitet og let at betjene med sin lave vægt. Den stærke motor genererer et kraftfuldt sug igennem mundstykket, og så snupper løvsugeren blade, overskydende græs, kviste, grannåle, grankogler, mv.

I den medfølgende opsamlerpose samler TEXAS’ løvsuger alt planteaffaldet, der kan komposteres efterfølgende. TEXAS’ løvsuger på el kommer både med suge- og blæsefunktion, så du kan også bruge den til at blæse planteaffaldet sammen for derefter at suge det op.