TEXAS plæneklippere

Skal du have en plæneklipper på benzin, en plæneklipper på batteri eller en robotplæneklipper, så er danske TEXAS et godt valg. De benzindrevne plæneklippere fra TEXAS har klippet danske græsplæner i flere årtier og er en kvalitets plæneklipper med mange funktioner og stor kraft. TEXAS’ batteridrevne plæneklippere er lette at betjene, og de er gode plæneklippere til selv mellemstore plæner. Hos TEXAS finder du helt sikkert den rigtige plæneklipper til dit behov.

Køb plæneklipper fra TEXAS

Når du skal købe en plæneklipper, så er det vigtigt at vide, hvilken TEXAS plæneklipper der er bedst til lige præcist dit behov. Først og fremmest handler det om, hvor stor en græsplæne, som plæneklipperen skal bruges på, og derefter handler det om, hvordan du foretrækker at slå græsset i din have.

Klippebredden på en plæneklipper betyder meget, hvis du gerne vil slå græsplænen hurtigt eller har en stor græsplæne, da du med en større klippebredde skal du køre færre gange frem og tilbage. Det er dog ikke det eneste, du skal være opmærksom på, når du skal træffe et valg af plæneklipper.

Med TEXAS plæneklippere får du mange valgmuligheder, og du kan vælge plæneklippere, der kører på benzin, batteri, el eller af sig selv, da TEXAS også har en god robotplæneklipper i sortimentet. Udvalget af plæneklippere har også flere forskellige funktioner, så du kan vælge en model, der passer lige nøjagtigt til dine ønsker for ekstrafunktioner på plæneklipperen.

De smarte funktioner, du kan finde på nogle af TEXAS’ plæneklippere, er blandt andet:

  • El-start
  • 3-i-1 eller 4-i-1 funktion
  • Selvkørende
  • Ekstra store baghjul
  • Central højdejustering
  • Svingbart forhjul

TEXAS har altid et serviceværksted i nærheden, så hvis der - mod forventning - skulle opstå problemer med din plæneklipper, så yder TEXAS altid en god service for at hjælpe dig og med mere en 40.000 reservedelsnumre på lager, så har de et stort sortiment af reservedele, der kan bruges til at reparere plæneklippere, selvom den måtte være mange år gammel.

 

Benzindrevet plæneklipper

TEXAS plæneklippere på benzin giver dig masser af frihed og kraft til at holde græsset nede. De er et oplagt valg, hvis græsset ofte bliver højt eller græsplænen er stor. En plæneklipper med motor bruger motoren til at rotere kniven rundt, men den kan også bruge motoren til at drive hjulene fremad - så den er selvkørende. Vil du have mere komfort, eller har du en større have, er det en fordel med en TEXAS plæneklipper med træk - der er selvkørende - og i særdeleshed, hvis du har en kuperet have. Motor plæneklippere fra TEXAS kan også have flere gear, så du selv kan vælge den hastighed, du vil have plæneklipperen skal køre.

Husk også at bestille olie, når du køber en benzin-plæneklipper. Olien skal påfyldes, inden du benytter plæneklipperen første gang.

 

Batteridrevet plæneklipper

Plæneklippere på batteri fra TEXAS er uden ledning - de kaldes også akku plæneklippere, og de er meget lette, støjsvage, lette at betjene og indgår ofte i en batteriserie med andre produkter. En batteri-plæneklipper kan afhængigt af model samt terræn, græs og batteristørrelse klippe cirka 200 - 400 m2, hvilket gør dem perfekte til mange almindelige græsplæner. Batteriplæneklippere fra TEXAS kommer også med flere praktiske og smarte funktioner, der gør det mere behageligt at slå græsset.

 

Robotplæneklipper

TEXAS’ robotplæneklipper kan håndtere de fleste danske parcelhushaver, og græsslåningen bliver let med en robotplæneklipper. Med den medfølgende app har du mulighed for at vælge flere startpunkter, styre dens klippeskema samt meget mere, og da den er støjsvag og nem at vedligeholde, så er en robotplæneklipper noget af det bedste. Robotplæneklipper fra TEXAS kan også tilkobles Wi-Fi, så du altid kan tilgå den og sætte den til at slå græsset.

 

Eldrevet plæneklipper

En elektrisk plæneklipper med ledning garanterer en støjsvag plæneklipper, og den er ideel til dig, som har en lille græsplæne, der vil have en let og brugervenlig plæneklipper. El-plæneklippere får deres kraft fra strømstikket, hvilket gør, at de kommer med kraftige motorer på trods af, at de ikke er særligt store. Du skal dog altid sørge for at have en lang nok forlængerledning samt at holde øje med ledningen, når du bruger din elektriske plæneklipper.