TEXAS kantskærer

Skal din have stå skarpere end nogensinde før, så er det en kantskærer fra TEXAS, du skal købe. Med en elektrisk kantskærer eller en benzindrevet kantskærer kan du få kanten af græsplænen til at være helt lige og perfekt uden, at du skal ase og mase for få et flot resultat. Og TEXAS kantskærere er praktiske, da de med det rette tilbehør også kan bruges som fliserensere.

Med en TEXAS kantskærer får du en havemaskine, der virkelig kan give din have den sidste finish, når du trimmer kanten af din græsplæne. En af fordelene ved en kantskærer fra TEXAS er, at de også kan bruges som fliserensere, da du kan montere en flisebørste, så du også kan fjerne ukrudt fra fugerne mellem dine fliser.

 

Kantskærer på el

TEXAS elektriske kantskærere giver din græsplæne lige kanter, når den præcist skærer en rille i yderkanten af græsset, så plænen står helt skarp. Med en kraftig elektrisk motor skærer den let ned i jorden, og med en relativ let vægt er den nem at manøvre med, men du skal dog have en god lang forlængerledning, hvis du skal hele haven rundt.

 

Kantskærer på benzin

Med en TEXAS kantskærer på benzin får du masser af power til at skære ned i din græsplæne, så den kommer til at stå knivskarpt. Med en benzin kantskærer får du samtidigt masser af bevægelsesfrihed, da du ikke skal tænke på en ledning, men blot følge græsplænen rundt og fuldføre arbejdet.