TEXAS fejemaskiner og sneslynger

TEXAS fejemaskiner er meget alsidige maskiner, der også kan bruges som sneslynger om vinteren. Med en fejemaskine skåner du kroppen, da du sparer mange timer med kost og skovl, og TEXAS’ gode fejemaskiner leverer et fantastisk arbejde. En fejemaskine med opsamler kan spare dig for endnu mere arbejde, og TEXAS’ fejemaskiner har masser af tilbehør, så de også kan bruges som sneskrabere eller sneslynger, når du skal rydde sne.

Valg af fejemaskine

TEXAS har flere slags fejemaskiner, så du kan finde en fejemaskine, der passer til dit behov. Du kan både finde manuelle håndfejere, der både er en udendørs og indendørs fejemaskine, og så kan du finde stærke fejemaskiner, der kan rydde fortov, indkørsler, parkeringsplads og stier for både snavs, affald og sne. En TEXAS fejemaskine kan derfor bruges både om vinteren til sne og resten af året til mange andre opgaver.

Fejemaskiner er en fantastisk rengøringshjælp til inde og ude for alle, der ønsker at holde sine områder ryddede og rene. Samtidigt skåner fejemaskiner også kroppen og i særdeleshed ryggen for en masse slid og slæb med kost og skovl. TEXAS’ fejemaskiner er derfor en god investering i sig selv, og da de samtidigt er både hurtige og grundige, så sparer du også en masse arbejdstid samt, at resultat bliver grundigt hver gang.

En af fordele ved TEXAS fejemaskiner er, at du kan tilpasse dem til den opgave, som du skal have klaret. Du slipper derved også for at skulle investere i flere slags maskiner, da TEXAS’ maskiner med sine mange tilbehørsmuligheder kan håndtere flere slags opgaver.

Og til den professionelle eller kræsne forbruger har TEXAS også fejemaskinen Smart Sweep, der er meget kraftig og med forskelligt tilbehør, så du kan tilpasse den meget specifikt, så det bliver en fejemaskine til sne eller blot til almindelig fejning.

Skulle der - mod forventning - være problemer med en fejemaskine, har TEXAS et landsdækkende servicenetværk, som betyder, at du altid kan finde et fysisk værksted tæt på, hvor du bor, der kan hjælpe dig med reservedele eller reparation.

 

Håndfejer - en manuel fejemaskine

En TEXAS’ håndfejer bruger hverken strøm eller brændstof, og med den meget lave vægt og brugervenlighed gør de det let at feje både indenfor og udenfor. De små manuelle håndfejere er perfekte til at feje i lagerhaller på værkstedet eller langs gange og i indkørsler. Håndfejerne fra TEXAS er små fejemaskiner med indbygget opsamler, så de samler skidtet i en beholder, som du efterfølgende blot skal tømme. Det gør det endnu nemmere for dig at rengøre.

 

Handy Sweep - en alsidig fejemaskine

Få en fejemaskine i god kvalitet med TEXAS Handy Sweep fejemaskinen, der er en af de mest populære fejemaskiner. Her får du en stærk fejemaskine til snerydning, når det er vinter, og en fejemaskine til renholdelse resten af året. Med børsten monteret er Handy Sweep en fejemaskine og en sneslynge i én, og da børsten kan afmonteres og skiftes ud med en sneskraber, kan du endda håndtere større mængder sne og isklumper.

 

Smart Sweep - den kraftige fejemaskine

Med TEXAS Smart Sweep kan du få en fejemaskine, der med lethed klarer rengøringen af udendørsområderne. Den er til den professionelle er den kvalitetsbevidste husejer, der ønsker en fejemaskine, der kan håndtere alle slags underlag og som nemt kan fjerne både snavs. Smart Sweep har en kraftig motor, og spiral-børsterne er udviklet til at føre materialet til den ene side og væk.

 

Tilbehør

Der findes masser af tilbehør til TEXAS fejemaskiner, der kan hjælpe dig med arbejdet, så du skåner kroppen for det hårde arbejde og lader maskinen klare det tunge læs. Du kan blandt andet få en opsamlerboks eller en opsamlerkasse til din fejemaskine, så alt det opfejede bliver samlet og er let at skaffe sig af med.

Til arbejdet om vinteren kan du tilføje tilbehør som en sneskraber til fejemaskinen, og du kan endda få særlige snebørster, så det bliver endnu nemmere at rydde sne, og de fungerer også fantastisk om efteråret, når de visne og våde blade skal fjernes.