TEXAS fræsere

TEXAS’ kraftige havefræsere er en ikonisk havemaskine, som i årtier har hjulpet haveejere med at kultivere bede og fræse køkkenhaven, så du er klar til at plante og dyrke grøntsager. Opnå nemt og effektivt havearbejde med en slidstærk og pålidelig TEXAS-fræser, som gør klargøring af køkkenhaven og fræsning af græsplænen let som en leg. Vælg mellem kraftfulde fræsere på benzin samt den praktiske elektriske fræser.

Hvorfor en havefræser?

TEXAS’ ikoniske havefræser har siden 60’erne hjulpet danske haveejere med at fræse deres køkkenhaver, så de kunne dyrke kartofler, løg og en masse andre grøntsager. En havefræser er nemlig essentielt, hvis du gerne vil give dine nye planter de bedste forudsætninger for at gro. Når du fræser, så vender du jorden, så de naturlige næringsstoffer i jorden blander sig, og derved får planterne bedre vækstbetingelser.

Fræsere fra TEXAS er kvalitetshavemaskiner og med deres lange historie er de i årenes løb blevet udviklet og fintunet til at være fantastiske til deres job i haven.

En havefræser kan både bruges i køkkenhaven til dig, der gerne vil dyrke dine egne grøntsager, og i blomsterbedet, hvor man vil give sine planter bedre muligheder for at trives og gro. Til sværere og hårdere opgaver er en TEXAS’ fræser også en fantastisk havemaskine. Hvis du gerne vil omlægge græsplænen, et bevokset område eller bare starte forfra med haven, så kan du bruge havefræseren på græsplænen eller i bevoksningen til at rive græs og ukrudt op og vende jorden.

TEXAS havefræsere kommer også med mange tilbehørsmuligheder, så du også kan bruge din fræser til andre opgaver i haven, og derved får du endnu mere nytte af din maskine.

 

Køb af havefræser?

Skal du finde den bedste havefræser fra TEXAS til dit behov, så skal du først overveje, hvilke opgaver du skal bruge havefræseren til, hvor meget du tænker at bruge fræseren samt, hvor stor en maskine, du vil have.

Skal blomsterbedene fræses nogle gange over sommeren, så kan du sagtens bruges en mindre TEXAS havefræser. Særligt en elektrisk havefræser er god, da størrelse og betjeningen gør den let at manøvre med. Til de større opgaver har du derimod brug for flere kræfter, og her er en havefræser på benzin den rigtige maskine.

Benzindrevne havefræsere kommer i flere størrelser og nogle er meget stærke, så de kan klare havearbejdet grundigt og hurtigt. Flere TEXAS’ havefræsere har også flere praktiske funktioner som:

  • To gear - fremad- og bakgear
  • Justerbar arbejdsbredde
  • Justerbar arbejdsdybde
  • Justerbart styr

Og skulle der - mod forventning - være problemer med fræseren, så har TEXAS et stort reservedelslager og et landsdækkende netværk af serviceværksteder, som står klar til at hjælpe.

 

Elektrisk havefræser

En elektrisk havefræser bliver også kaldt en kultivator, da den typisk er mindre i størrelsen end en benzindrevet havefræser. Funktionen er den sammen, men knivene, der vender jorden, er mindre, og den har ikke de samme kræfter. TEXAS’ elektriske fræser er dog meget let at betjene og den støjer og vejer mindre end de benzindrevne, hvilket gør, at du meget nemt kan bruge den i blomsterbede og undgå planter og kanter.

 

Mindre havefræsere på benzin

De mindre benzindrevne havefræsere er blandt de mest almindelige og mest populære, da deres størrelse og kraft passer til manges behov i køkkenhaven. Det er en let havefræser at håndtere, og motorkraften hos TEXAS’ maskiner er rigelig til at køkkenhaven eller blomsterbedet kan blive ordnet og gjort klar til såning. Samtidigt kan man til TEXAS’ havefræsere også et stort tilbehørskatalog, der gør fræseren endnu mere anvendelig.

 

Større havefræsere på benzin

Med en stor havefræser med benzinmotor fra TEXAS får man en særdeles kraftig maskine, der kan let kan arbejde med en stor arbejdsbredde og komme dybt i jorden, så man får fræset sin jord meget grundigt. Disse fræsere kan du også bruge til at fræse græsplænen, og alt i alt har TEXAS nogle meget stærke og anvendelige maskiner, og som man med tilbehørsprogrammet kan bruge til meget mere end at fræse i haven.