TEXAS hækkeklippere

Du hiver normalt kun en hækkeklipper ud en eller to gange om året, når hækken skal trimmes, men så er det også vigtigt at have en god hækkeklipper - og det får du med TEXAS. Og du har endda flere muligheder, da du kan vælge en benzin hækkeklipper, en hækkeklipper på el eller en smart hækkeklipper på batteri, hvor du også kan bruge batteriet til andre havemaskiner resten af året.

Med TEXAS’ hækkeklippere finder du gode hækkeklippere, der kan hjælpe dig med klipningen, lige meget hvilken slags hæk du har. Med flere typer af hækkeklippere er der helt sikkert en hækkeklipper fra TEXAS, der passer til dine præferencer, hvad end du foretrækker at klippe hæk på benzin, på batteri eller elektricitet. Hvis du hellere vil klippe hæk to gange end én, så vil disse hækkeklippere også hjælpe dig med at få et rigtigt godt resultat, så din hæk står knivskarpt.

Hvis du har en høj hæk, kan du med fordel kigge efter en stanghækkeklipper, da den er designet til, at  gøre det meget lettere at klippe høje hække og ovenpå selv de højeste hække.

 

Hækkeklipper på batteri

En batteridreven hækkeklipper fra TEXAS er blevet en mere og mere populær havemaskine, da den er meget brugervenlig, har en relativ lav vægt, ikke støjer meget samt er ledningsfri. Til langt de fleste hæktyper kan du sagtens nå i mål med at bruge en hækkeklipper på batteri og samtidigt får du muligheden for at bruge batteriet sammen med andre havemaskiner fra TEXAS.

 

Hækkeklipper på benzin

Har du en stor og lang hæk med kraftige grene, så kan det være en god ide for dig at kigge efter en benzindreven hækkeklipper fra TEXAS. Ved at vælge en hækkeklipper på benzin slipper du selvfølgelig for en ledning, og så får du også masser af styrke fra en kraftfuld motor, der kan hjælpe dig igennem alle slags hække med god hastighed og med stor alsidighed.

 

Hækkeklipper på el

El-drevne hækkeklippere med ledning har mange af de samme fordele som de batteridrevne. De er lette, brugervenlige, støjsvage og så har de også masser af power, da de konstant får strøm gennem ledningen. Du har dog ikke helt den samme alsidighed og bevægelsesfrihed, som de andre typer, men med TEXAS elektriske hækkeklippere får du en god kombination af kraft og lav vægt, hvis du kan leve med at holde styr på ledningen hele tiden.