TEXAS græstrimmere og buskryddere

Skal du rydde græs, beplantning eller et buskads, så er en TEXAS buskrydder en uundværlig havemaskine. Og skal du trimme græskanter eller trimme græsplænen og sætte den sidste finish, så er TEXAS græstrimmer din bedste ven. De to havemaskiner fra TEXAS er et ’must have’ for enhver haveejer, da buskrydderen og græstrimmeren både kan redde haven, hvis man har ladet den gro løs, men de kan også begge hjælpe med små opgaver, så alting står skarpt.

Er haven vokset dig over hovedet, eller har du brug for hjælp til, at alt skal stå knivskarpt? Så kan TEXAS’ buskryddere og græstrimmere hjælpe dig. De benzindrevne buskryddere har masser af kraft og flere slags trimmerhoveder, så du er klar til at slå det meste ned, om det er i haven, i sommerhuset eller i et krat. Med de lette græstrimmere på batteri eller el kan du samtidigt sørge for, at der ikke står et græsstrå forkert, eller du kan udnytte brugsmulighederne og dreje trimmerhovedet, så du også kan kantklippe.

En buskrydder eller en græstrimmer fra TEXAS er simpelthen en nødvendig havemaskine for de fleste, når de først har haft den i hænderne én gang og oplevet bekvemmeligheden og letheden ved at bruge dem i hverdagen.

Og hvis du - mod forventning - skulle opleve problemer med TEXAS’ buskryddere eller græstrimmere, så har TEXAS et stort servicenetværk, der gør, at du altid kan finde et serviceværksted tæt på, hvor du bor, der kan hjælpe med reparation eller reservedele.

 

Hvad er en græstrimmer?

Hvis du har en robotplæneklipper, eller ikke kan klippe ud til kanten af din græsplæne med din plæneklipper, så er en TEXAS græstrimmer den helt perfekte havemaskine for dig. Græstrimmeren er designet til at trimme det græs og mindre ukrudt, der er i kanten af græsplænen eller i kanten af bede.

TEXAS’ græstrimmere kommer med snøre eller med små plastik strips. Snøren er det mest traditionelle, og den er god til at trimme græsset. De små plastik strips udfører det samme arbejde, men er meget lettere at udskifte efterhånden, som de bliver slidt.

En græstrimmer fra TEXAS er ofte både brugervenlig og let at arbejde med, da det bøjelige trimmerhoved kan vippes, så det kan tilpasses til din foretrukne arbejdsstilling, og samtidigt kan det også drejes, så det bliver muligt at kantklippe med græstrimmeren.

 

Hvad er en buskrydder?

Buskryddere fungerer på samme måde som græstrimmere, men TEXAS’ buskryddere er meget kraftige og i stand til at rydde store arealer med græs, krat, buskads og endda mindre træer og buske, hvis man har det rette tilbehør til dem.

Med TEXAS får du en stærk benzindrevet buskrydder, og hvor du både kan bruge et trimmerhoved med snøre og et trimmerhoved med en 3-tands metalklinge. Buskrydderen kan derfor både bruges som en trimmer til græs eller til grovere ukrudt, hvor dens benzindrevne motor leverer masser af kraft.

 

Hvad er forskellen på at bruge batteri, el og benzin?

Hvis du bruger en TEXAS græstrimmer på batteri, oplever du samme frihed, som hvis du bruger en buskrydder på benzin, da det selvfølgelig er en ledningsfri græstrimmer, så du har fri bevægelighed og kan let komme rundt om hjørner og helt ud i kanten af haven. På en batteridrevet græstrimmer er det også let at udskifte batteriet, så selvom den har en begrænset arbejdstid, så kommer du hurtigt videre med arbejdet.

En buskrydder eller en græstrimmer på benzin giver den samme bevægelsesfrihed, som en på batteri og ofte også en længere arbejdstid. De er ofte tungere at arbejde med, men samtidigt får du med TEXAS også markant mere power og mulighed for at klare flere slags opgaver, da motoren er kraftigere, og der er mere tilbehør.

Med en eldrevet græstrimmer eller en buskrydder på el skal du altid have en ledning efter dig og sørge for, at den er lang nok til at nå overalt i haven. Med TEXAS får du til gengæld også masser af kraft og en relativ lav vægt, så du let kan trimme selv det høje græs uden at skulle holde pause, da stikkontakten ikke løber tør for strøm.