TEXAS fliserensere

Med en TEXAS fliserenser er det slut med ondt i ryggen og ømme knæ, når du skal ned og fjerne ukrudt mellem dine fliser. Med hurtige omdrejninger og solide børster, så kan TEXAS elektriske fliserensere eller fliserensere på batteri let få bugt med ukrudtet samtidigt med, at du arbejder stående i en behagelig stilling.

Det kræver ikke mange dage med sol og regn før, at de første små stiklinger af ukrudt kryber frem mellem ens fliser på terrassen eller i indkørslen. Og hvis man ikke får grebet de almindelige redskaberne hurtigt, så er ukrudt altid i stand til at vokse foruroligende hurtigt op. Men arbejdet med at ligge på knæ og rense mellem hver enkel flise er tidskrævende og hårdt for både knæ, ryg og hovedet, da det let føles som om, at man taber den konstante kamp mod ukrudtet.

Men med en TEXAS fliserenser som dit våben, så har ukrudtet ikke en chance - og du slipper samtidigt for at ligge i ubehagelige arbejdsstillinger, der blot gør det hele hårdere. Om du har brede fuger i dine fliser, eller dine fliserne ligger sirligt tæt, så kan ukrudtet komme op, men fliserensere fra TEXAS kan også komme ned i fugerne, og med deres hurtige omdrejninger og børster af nylon eller stål fjerner de effektivt ukrudtet for dig.

 

Fliserenser på batteri

TEXAS’ fliserensere på batteri giver dig fri bevægelighed til at gå fra fuge til fuge mellem dine fliser uden at skulle tænke på en ledning. Det er særdeles praktisk, hvis du er god til at komme ud, så snart du ser noget grønt, hvor det ikke burde være. Der er det virkelig nemt og praktisk blot at tage sin batteridrevne fliserenser og ordne fliserne på nogle få minutter i en behagelig arbejdsstilling.

 

Fliserenser på el

Med en fliserenser på el har du også god mulighed for at bevæge dig rundt, men du skal måske have en lang ledning for at nå ned i enden af indkørslen eller ud på fortovet. Med TEXAS’ elektriske fliserenser har du dog en kraftig maskine, som ukrudtet har meget svært ved at modstå, og hvor du ikke løber tør for strøm. Så selv hvis du ikke kommer ud så tit, så kan el fliserenseren hurtigt og effektivt hjælpe dig med at få ukrudtsfrie fliser uden, at du skal overanstrenge dig selv.

 

Nylonbørste eller stålbørste?

Både de batteridrevne og elektriske fliserensere fra TEXAS kommer med nylon- og stålbørste, som du let kan skifte efter behov, da det afhænger af, hvor du bruger din fliserenser. Nylonbørsten er bedst til det lette ukrudt eller til at rense ovenpå selve flisen, da den ikke kan beskadige flisen.

Stålbørsten er stærk og kommer ubesværet igennem selv de mest tilgroede fuger mellem dine fliser. Og med den praktiske beskyttelsesskærm undgår du, at småsten og ukrudtsrester flyver gennem luften. Hvis du vil bruge stålbørsten på overfladen af flisen, anbefales det at teste den på et ikke-synligt område, så du er sikker på, at du ikke beskadiger flisen.