TEXAS kædesave

Skal du fælde træer, beskære træer eller skære stammer op til brænde, så klarer en TEXAS kædesav dette hurtigt og nemt. Med både en benzindrevet kædesav og en batteridrevet kædesav har TEXAS en motorsav, der passer både til dit behov og din præference, så du hurtigt kommer i mål med arbejdet.

En kædesav fra TEXAS er en af de vigtigste havemaskiner, hvis du har en stor have, en skov eller en brændeovn, hvor du selv sørger for brænde. Med en TEXAS motorsav kan du spare timevis af arbejde, når du skærer stammer af til kløvning, fælder træer eller rydder tæt bevoksning.

TEXAS har flere gode motorsave, som tjener forskellige formål, da de hver især er særligt gode til deres område. Den klassiske kædesav på benzin har masser af kraft, og hvis du skal i skoven og fælde træer er den et oplagt valg. Kædesave på batteri er også blevet mere og mere populære og TEXAS’ batteridrevne motorsave er gode til arbejdet i haven og lette at bruge.

Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser, når du vil vælge kædesav, så du vælger den rigtige kædesav til dit behov.

TEXAS har desuden et stort reservedelslager, så hvis du - mod forventning - har brug for en reservedel, har vi over 40.000 forskellige reservedele på lager, så du højst sandsynligt kan finde netop den del, du står og mangler til din kædesav mange år ud i fremtiden.

 

Kædesav på benzin

En benzindrevet kædesav er en klassisk maskine for enhver, der går i skoven og med TEXAS’ motorsav på benzin, så får du masse af kraft, fri bevægelighed og en maskine, der kan gøre dit arbejde med at fælde træer og skære stammer meget hurtigere.

 

Kædesav på batteri

Vil du arbejde med en batteridrevet kædesav, så har TEXAS også et godt udvalg. Batteriet giver godt med kraft, når du saver, og det er hurtigt at skifte til et nyt, når du har kørt det tør, og samtidigt får du også en af de lettere motorsave. På batteri kan du hurtigt komme igennem opgaverne i haven og den kan også gøre det godt i skoven. Og endnu en fordel ved at vælge en batterikædesav er, at der er flere produkter i samme batteriserie, så du kan bruge batteriet til andre TEXAS havemaskiner også.