Garmin

Vejnavigation

Vores pålidelige GPS-bilnavigatorer er spækket med funktioner, der fjerner al tvivl under kørslen. Bilnavigatorerne hjælper dig på de daglige pendlerture, og når du tager på eventyr på landevejen, og de kan endda give dig føreradvarsler, så du bliver mere opmærksom. Find den bilnavigator, du ønsker, og kom frem til din destination uden problemer. (funktioner afhænger af model)

Aktivitetstrackere

Tag skridtet mod en mere fit, sund og aktiv livsstil med Garmin aktivitetstrackere. Hav dine aktivitetsmål med i dine daglige gøremål og få mulighed for smart-notifikationer og kontaktløs betaling direkte på håndleddet. (funktioner afhænger af model)

Løb

Ingen løbere er ens, og det er vores ure heller ikke. Vores sortiment dækker alt fra enkle GPS-løbeure til motionister til avancerede GPS-løbeure til multisportsatleter med omfattende performancedata og meget mere. Find den træningsmakker, der passer til dig. (funktioner afhænger af model)

Cykling

Både ambitiøse cykelryttere og turcyklister har brug for teknologi, de kan stole på. Vi dækker dine behov med GPS-cykelcomputere, sving-for-sving-navigation, cyklespecifik ruteplanlægning, cykelopmæksomhedsprodukter og meget mere. Du kan få omfattende performancedata eller planlægge den næste tur. (funktioner afhænger af model)

Golf

Spil dit bedste golf, og gør dit spil hurtigere med Garmins intuitive golf-GPS'er, der giver dig nøjagtige afstandsvisninger og omfattende golffunktioner til tusindvis af forudindlæste internationale golfbaner. (funktioner afhænger af model)

Garmin Connect™

Når du er færdig med din aktivitet, kan du gense og dele dine fremskridt på Garmin Connect vores online-træningsunivers.