Garmin smartwatch

Med et smartwatch fra det populære mærke Garmin får du muligheden for at følge med i dine aktivitetsmål, dele dine sportspræstationer og foretage kontaktløse betalinger! Find et stort udvalg af Garmin smartwatches herunder – vi har Danmarks største vareudvalg!

Garmin smartwatch – nyeste teknologi og lækkert design!

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af smartwatches til dig, der ønsker det nyeste inden for smart-teknologi, design og sportsgear. Køber du et Garmin smartwatch, får du blandt andet:

  • Mulighed for at sætte personlige aktivitetsmål for en sundere livsstil
  • Modtag notifikationer fra din smartphone – heriblandt sms og opkald
  • Kontaktløs betaling og mulighed for at afspille din yndlingsmusik

De populære smartwatches fra Garmin er designet til at gøre din hverdag nemmere og sundere. Sæt personlige aktivitetsmål, eller følg en af Garmins egne programmer. Med det smarte armbåndsur på håndleddet bliver det lettere at nå dine mål for en sundere og mere aktiv livsstil!

Når du tilslutter dit Garmin smartwatch til din smartphone, kan du modtage og sende sms’er samt dele dine sportsbedrifter med Garmin Connect træningsuniverset. De populære ure er kompatible med produkter fra Apple såvel som Android-telefoner.

Flere af modellerne giver dig mulighed for at afspille din yndlingsmusik via bluetooth høretelefoner (købes separat) og foretage kontaktløs betaling, akkurat som du kender det fra din mobil og betalingskort.

Garmins smartwatches er en alt-i-en-løsning til dit håndled

Er du træt af at skulle huske både mobil, pung, løbe-ur og GPS, når du tager hul på dagen eller kaster dig ud i et par timers sport?

Med et smartwatch fra Garmin får du alt-i-en! Flere af modellerne har nemlig forud indlæste GPS- og sportsapps installeret. Du behøver derfor ikke at investere i et løbe- eller GPS-ur, når du først har spændt Garmins smartwatch om håndleddet!

De vandtætte ure kan tages med i svømmehallen og måler din puls- og stressniveau 24 timer i døgnet. Aldrig har det været lettere at navigere på urskivens flotte widgets og dertilhørende apps!

Garmin Pay™ Kontaktløs betalingsløsning, som giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine kontanter og kort hjemme. (funktioner afhænger af model) Garmin Connect™ Når du er færdig med din aktivitet, kan du gense og dele dine fremskridt på Garmin Connect vores online-træningsunivers.