Garmin ur børn

Aktivitetsmåler designet specielt til børn. Med den på kan dine børn opdage eventyr på den forældrestyrede app ved at nå deres daglige 60-minutters aktivitetsmål. Motiver dine børn til at være aktive hver dag med magiske eventyr.

Garmin ur til børn er aktivt eventyr

Familier i alle aldre kan få fordel af den smarte teknologi fra Garmin. Et Garmin ur til børn kan nemlig meget mere end blot at tracke aktiviteter. Tag på skønne eventyr i den friske luft, mens Garmin uret sørger for, at dine børn får deres daglige 60-minutters aktivitet og motion med den tilhørende forældrestyret app.

Med et Garmin ur til børn medfølger:

  • Inspirerende motivation for sund aktivitet
  • Et børnevenligt design
  • Hold øje med skridt og søvn
  • Mulighed for belønning og planlægning
  • Lang batteritid op til et år

Bare rolig. Urene er naturligvis designet til at kunne holde leg og aktivitet i alt slags vejr. Du kan få flotte og robuste aktivitetsure til børn med seje favoritmotiver fra Disney, Marvel og Star Wars. 

Prøv smart belønning med Garmin til børn 

Som forælder kan du få flere fordele med et Garmin ur til børn. Via en smart app kan du give dit barn diverse pligter og tildele dem virtuelle mønter, som kan låse op for nye interaktive eventyr og viden. Du kan også selv aftale en passende belønning med dit barn, såsom ekstra tv-tid, spilletid eller en dejlig sodavand.  

Du og børnene kan nemt holde styr på, hvornår det er tid til lektierne, eller hvornår de skal rydde op på deres værelser. Det kan du både gøre på uge- og dagsbasis. Ved at gøre opgaver til en leg med sjove belønninger kan børnene få den rette motivation til at fuldføre dagens aktiviteter. 

Vil du inspirere dine børn endnu mere til at være aktive? Du kan tage med ud på deres eventyr og tracke din egen aktivitet med et Garmin aktivitetsur. Du kan også samle hele familien til en Toe-to-Toe™ Challenge og konkurrere om at tage flest skridt via Toe-to-Toe™ appen. Garmin samler børn og familie.