Garmin sportsure og -navigation

Find dit nye smarte Garmin sportsur hos Bilka.dk og oplev en ny verden af aktivitetsmåling. Garmin er velkendte eksperter i alt indenfor sportstracking og navigation. Du får den rette hjælp til at opnå bedre resultater på din gå-, løbe- eller cykeltur med Garmin sportsure.

Garmin sportsur - Avanceret teknologi på dit håndled

Få mere motivation til de højt pulserende aktiviteter med et Garmin sportsur fra populære serier som Forerunner og Vivomove. Via smarte funktioner og apps kan du holde styr på dine tider og dit helbred. Dermed kan du få det rette skub til at flytte dig og forbedre dine personlige aktivitetsmål. 

Med et sportsur fra Garmin kan du blandt andet se frem til smarte funktioner som:

  • Pulsmåling
  • Tidsmåling og skridttælling
  • Indbygget GPS
  • Indbyggede sports apps
  • Måling af form og stressniveau

Dårligt vejr er ikke nogen hindring. Du kan nemlig finde Garmin sportsure på Bilka.dk, der kan holde til alt slags vejr. Du kan endda beholde det på under svømmeturen eller bruseren. Du kan dermed altid tracke din aktivitet, hvor som helst, når som helst. Her på siden kan du også finde håndholdt navigation til trekkingturen i skov- og landområderne. Så kan du altid holde næsen i den rigtige retning ude på den flotte tur. 

Test sjove sportsaktiviteter med Garmin sportsure

Garmin giver dig adgang til en verden af sjove aktiviteter med flere indbyggede sports apps. Uanset om du vil kaste dig ud i et slag golf, dyrke yoga eller stige op på sadlen for en scenisk cykeltur, finder du en smart og sjov måde at tracke din aktivitet. Planlæg dine egne unikke rutiner til for eksempel styrketræning. Lad dit ur holde styr på de forskellige øvelser og restitutionstider.

Tilslut dit Garmin sportsur til Garmin Connect™, hvor du kan dele din aktivitet med dine venner og resten af det online fællesskab. Så kan du lade konkurrenceånden sprudle, og kæmpe for håneretten over de andre. Vil du give dit sportsur et mere personligt udseende, eller er din urrem gået i stykker? Gå på opdagelse i vores farverige udvalg af tilbehør til dit sportsur