Garmin Forerunner

Garmin Forerunner er et af de førende sportsure til dig. Er du en rutineret løbeentusiast, eller vil du bare gerne få lidt ekstra ud af din løbetur? Forerunner leverer alt det du skal bruge - og mere til. Vælg dit Garmin Forerunner ur med det samme på Bilka.dk.

Føl dig som en topatlet med Garmin Forerunner

Forerunner er designet til personer på alle niveauer, der har det rette drive til at snøre løbeskoene. Track din aktivitet i realtid og find motivationen til at efterlade dine tidligere tider i støvet. Garmin Forerunner er det rette værktøj til at gøre jobbet færdigt og holder dig løbende efter konstant forandrende personlige målstrege.

Med Garmin Forerunner fra Bilka.dk kan du:

  • Styre din foretrukne playliste
  • Holde orientering via GPS
  • Få adskillige muligheder for aktivitetstracking
  • Bruge kontaktløs betaling med Garmin Pay™ 
  • Få personlig træning med Garmin Coach 
  • Have alarm og nødhjælpsfunktion

Du behøver ikke at holde fingeren på pulsen. Det gør Forerunner nemlig for dig med sin indbyggede pulsmålingsfunktion. Har du hang til triatlon, er et ur med multisport funktioner oplagt, da du øjeblikkeligt kan skifte fra tracking af svømmeturen til cykel- og løbeturen. Garmin forstår i den grad at levere smartere sportsure og smartwatches til dig.  

Garmin Forerunner - En forløber i moderne sportsteknologi

Forerunner serien giver dig meget mere end bare en aktivitetstracker. Du får tilslutning til en hel del funktioner og apps. Garmin Coach giver dig gratis adgang til træningsplaner og gode råde fra eksperter. Uanset om du træner op til maraton eller bare vil i bedre form. Træningsplanerne kan nemt tilpasse sig dig og dine mål.

Du får også nem upload og deling af dine resultater til Garmin Connect™, der er et online fællesskab for professionelle entusiaster og amatører. Garmins nødhjælps- og sikkerhedsfunktion hjælper dig til en mere sikker følelse på din løbetur. Føler du dig utryg, eller er du vidne til en ulykke, sender uret din lokation til nødkontakter.  

Det er bare på med løbeskoene og dit Garmin Forerunner ur. Løb godt afsted i jagten på din personlige rekord og en sundere livsstil med dit nye løbeur