Garmin Vivofit Jr

Et Garmin Vivofit Jr. aktivitetsur er den perfekte motivation for aktiv leg for dine børn. Drag ud på interaktive eventyr og lås op for fede belønninger med Disney, Marvel og Star Wars. Vælg mellem et inspirerende udvalg af børnevenlige aktivitetsure med Vivofit Jr. på Bilka.dk. 

Overvind skurkene med Garmin Vivofit Jr.

Garmin Vivofit Jr. er designet til, at det skal være sjovt og spændende at være aktiv. Dine børn kan besejre de seje udfordringer, som de møder på deres egne små eventyr med Vivofit Jr. Den kompatible app giver dine børn mulighed for at låse op for nye spændende historiedele og missioner, når de opnår deres aktivitetsmål. 

Du kan få Vivofit Jr. i inspirerende og børnevenlige motiver. Du kan blandt andet vælge mellem et smart ur i Disney eller Marvel design. Så kan dine børn tage på et aktivt eventyr sammen med deres yndlingshelte og heltinder og hjælpe med at besejre de onde skurke. 

Med Garmin Vivofit Jr. får dine børn:

  • Holdbart og børnevenligt design
  • Inspirerende motivation for aktiv leg
  • Mulighed for nye spændende eventyr

Ligesom børnenes favorit-helte og -heltinder kan Garmin Vivofit Jr. klare en hel del. Uret er lavet i et komfortabelt og holdbart design, der kan holde til udendørs leg i alt slags vejr og terræn. Er dit barn en rigtig vandhund? Aktivitetsuret kan også klare sjov og leg i havet eller i swimmingpoolen. Med mulighed for mere end et års batterilevetid bliver børnenes eventyr ikke bliver afbrudt i tide og utide.

Garmin er aktiviteter for hele familien

Du kan benytte den tilknyttede forældrestyret app, der giver dig mulighed planlægge aktiviteter, huslige pligter og fair belønninger. Du kan også tilføje flere børn og nemt koordinere de forskellige aktiviteter. Så kan du sørge for, at alle husker at bevæge sig og rydde op på deres værelser.

Du kan også tage med ud på børnenes eventyr. Du kan nemlig også få fingrene i et smart Garmin Vivofit aktivitetsur til dig selv. Så kan du konkurrere med resten familien i Garmins daglige Toe-to-Toe™ udfordring om at bevæge sig mest. Start din aktive familielivsstil på Bilka.dk.