Garmin aktivitetsure

Med et aktivitetsur fra Garmin er du godt på vej mod en mere aktiv hverdag. Sæt dine aktivitetsmål, hold styr på din kalorieforbrænding og meget mere! Køb dit Garmin aktivitetsur til en god pris på Bilka.dk og kom i bedre form.

Garmin aktivitetstracker – en teknologi der hjælper dig til en mere aktiv hverdag

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af aktivitetstrackere og smartwatches, der gør din hverdag lettere og mere aktiv. Med et aktivitetsur fra Garmin får du blandt andet:

  • Sæt dine aktivitetsmål, og analyser dine skridt, kalorier, distance og puls

  • Brugervenligt og kompakt design med lang batterilevetid – helt op til 1 år!

  • Mulighed for smart-funktioner og online træningsunivers med Garmin Connect

Med et aktivitetsur fra Garmin kan du følge med i dit aktivitetsniveau fra tidlig morgen til sen aften. Sæt dine aktivitetsmål, og bliv mindet om, når det er på tide at løfte dig fra stolen, få pulsen op eller drikke mere vand.

Vivofit 3 aktivitetstrackeren registrerer, når du bevæger dig og uploader alle dine data til Garmin Connect – dit online træningsunivers! Du behøver derfor ikke at skifte ur, når du hopper på cyklen, i svømmehallen eller løbeskoene. Dit aktivitetsur fra Garmin tæller skridt, kalorier, puls og meget mere!

Vil du give dit barn en god og aktiv start på livet, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af Garmin aktivitetstrackere til børn.
 

Vælg et aktivitetsur fra Garmin, der passer til dig!

Der er stor forskel på Garmins aktivitetstrackere – og dyrest er ikke altid bedst!

Køber du et Garmin aktivitetsur med stort display, forudindstillede apps og smart-notifikationer, får du de bedste forudsætninger for en mere aktiv livstil.

Fordelen ved flere af de simplere aktivitetstrackere er deres utroligt lange batterilevetid på helt op til et år! Kan du nøjes med færre funktioner og et simpelt display, kan du derfor med fordel gå efter en billigere model.

Når du har fundet et Garmins aktivitetsur, der passer perfekt til dit håndled og behov, er det nemt at bestille det hos Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg og et bredt udvalg af Garmin tilbehør!