Garmin Vivofit

Garmin Vivofit giver dig let og elegant aktivitetstracking. Hold dig aktiv med fremragende feedback og features med dit Vivofit ur. Du kan nemt finde den rette motivation til aldrig at gå i stå og forbedre din fitness. Find dit Vivofit aktivitetsur her på Bilka.dk.

Garmin Vivofit - Moderne teknologi til håndleddet

Når du tænker Garmin, tænker du sikkert også kvalitet og innovation. Det er der også god grund til. Garmin Vivofit er nemlig din billet til en nemmere og mere aktiv hverdag. Få adgang til et univers af nyttige apps og features i et smart og diskret armbåndsur. Vivofit ure er lavet i et specielt slankt design, der gør det egnet i hverdagen.

Funktionaliteten og holdbarheden er stadig intakt. Uret er nemlig vandtæt, så du har mulighed for at måle din aktivitet, uanset om du hopper under bruseren eller i havet. Direkte sollys er heller ikke et problem, da du kan aflæse nyttige informationer med det smarte farvedisplay. 

Du kan se frem til fordele og funktioner som:

  • Præcis tracking af alle dagens aktiviteter
  • Prøve intelligente MOVE IQ™ 
  • Dele dine resultater på Garmin Connect™ 
  • Batterilevetid på op til et år 

Og meget mere! MOVE IQ™ er en praktisk funktion, der automatisk opfanger og registrerer dine forskellige bevægelser på intelligent vis. Dermed ved dit ur altid, hvornår du eksempelvis løber, cykler eller går, uden at du behøver foretage dig noget.

 

Prøv sjove udfordringer for alle

Har du travlt i hverdagen eller svært ved at leve på til dine egne aktivitetsmål? Der er mange muligheder for at få mere daglig motion. Hvis du har svært ved at finde tid til de nødvendige 30 minutter, kan du med fordel læse vores guide sådan kommer du i gang med styrketræning.

 

Deltag for eksempel i Toe-to-Toe™ udfordringen sammen med dine venner eller familie. Tag flere daglige skridt end dine træningskammerater og få den tilfredsstillende håneret. Du kan også konkurrere med dine egne børn med et Vivofit Jr aktivitietsur. Garmin Vivofit inspirerer dig til at komme op af stolen og ud på farten. Er du inaktiv i for lang tid, advarer dit ur dig også.