Gulvmåtter

Tør dine våde eller beskidte sko af, og skab et indbydende førstehåndsindtryk for dine gæste. En gulvmåtte i entreen opfylder flere nyttige funktioner, både praktiske og æstetiske. På Bilka.dk finder du en flot samling af dør- og gulvmåtter til hjemmet i forskellige størrelser og designs. Se mere herunder.

Hold entreen pæn og ren med en gulvmåtte

Dørmåtte eller gulvmåtte? Uanset hvad du normalvis kalder det, er det et yderst brugbart element i hjemmet, især i entreen. Du kender sikkert, at familie, venner, børn og dig selv har det med at slæbe skidt og snavs med ind udefra, når du eller de træder ind ad døren. Det kan hurtigt blive en beskidt omgang, hvis ikke du har garderet dig mod dette.

Derfor er en god løsning her en gulvmåtte, som du kan placere enten lige inden for døren eller uden for den - eller måske endda begge steder? På den måde har alle god mulighed for at kunne tørre det værste skidt, snavs eller vand væk fra skoene, så entreen er lidt nemmere at holde ren og pæn. Det er dog ikke alt. En gulv/dørmåtte kan også være med til at understrege indretningsstilen og skabe en hjemlig følelse, lige fra første skridt du tager ind ad døren.  

 

Gulvmåtter i mange størrelser og designs

På Bilka.dk kan du med al sandsynlighed få fat i en passende gulvmåtte til dine behov og dit hjem. Du kan for eksempel vælge en stor gulvmåtte, der er stor nok til, at I er flere, der kan tørre skoene af samtidigt eller så vidt muligt dække størstedelen af gulvet lige inden for døren.

Du kan også vælge blandt gulvmåtter i forskellige fine designs og farver. Du kan blandt andet få en klassisk sort eller grå dørmåtte samt måtter med striber, der passer ind i langt de fleste boliger. Er du mere til dørmåtter med indbydende motiver eller tekster, har vi også det.

Du kan desuden få en smart skobakke, der effektivt beskytter gulvet mod skidt, snavs og vand fra sko og støvler. Dertil har vi også en nyttig støvlebørste, der kan fjerne det værste skidt og snavs fra dit fodtøj fra flere sider af på samme gang.