Dørmåtter

Tør dine våde eller beskidte sko af, og skab et indbydende førstehåndsindtryk for dine gæster med en dørmåtte. En gulvmåtte i entreen opfylder både praktiske og æstetiske funktioner. På Bilka.dk finder du en smudsmåtte til hjemmet – vi har forskellige størrelser og designs.

Hold entreen pæn og ren med en gulvmåtte

Dørmåtte eller gulvmåtte? Uanset hvad du kalder det, er en måtte brugbar i hjemmet, især i entréen. Du kender sikkert, at familie, venner, børn og dig selv kommer til at slæbe skidt og snavs med ind udefra, når I træder ind ad døren. Det kan hurtigt blive en beskidt omgang, hvis ikke du har garderet dig mod dette.

Derfor er en god løsning en gulvmåtte, som du kan placere enten lige inden for døren eller uden for den - eller måske endda begge steder? På den måde har alle god mulighed for at kunne tørre det værste skidt, snavs eller vand væk fra skoene, så entréen er lidt nemmere at holde ren og pæn.

Det er dog ikke alt. En gulv/dørmåtte kan også være med til at understrege indretningsstilen og skabe en hjemlig følelse, lige fra første skridt du tager ind ad døren. Det kan f.eks. være pyntende kokosmåtter, der med sin brune farve giver varme til indretningen.

  • Hold området omkring døren rent
  • Få renere sko ved at fjerne snavs under dem
  • Skab hyggelig stemning


Der er altså masser af fordele ved at bruge en måtte, og det behøver ikke være en farveløs en af slagsen. Du ka' nemt vælge en dør- eller gulvmåtte til huset blandt vores udvalg. Der er mange farver og størrelser at vælge imellem.

 

Gulvmåtter i mange størrelser og designs

På Bilka.dk kan du med al sandsynlighed få fat i en passende gulvmåtte til dine behov og dit hjem. Du kan for eksempel vælge en stor gulvmåtte, der er stor nok til, at I er flere, der kan tørre skoene af samtidigt eller så vidt muligt dække størstedelen af gulvet lige inden for døren.

Du kan også vælge blandt gulvmåtter i forskellige fine designs og farver. Du kan blandt andet få en klassisk sort eller grå dørmåtte samt måtter med striber, der passer ind i langt de fleste boliger. Er du mere til dørmåtter med indbydende motiver eller tekster, har vi også det.

Du kan desuden få en smart skobakke, der effektivt beskytter gulvet mod skidt, snavs og vand fra sko og støvler. Dertil har vi også en nyttig støvlebørste, der kan fjerne det værste skidt og snavs fra dit fodtøj fra flere sider på én gang.

 

Vælg en vaskbar smudsmåtte

Vi anbefaler, at du vælger en smudsmåtte, der kan vaskes. Selvom den får en omgang med støvsugeren, når entreen alligevel skal rengøres, så er det ofte ikke nok til, at den bliver helt ren. Det er nemlig nemt for mudder og lignende at tørre ind og sidde fast på måtten.

Derfor er det en god idé at vælge en dørmåtte, der kan vaskes. På den måde får du nemt din smudsmåtte til at se ny og ren ud, så den igen er klar til at tage imod skidt og snavs fra sko og støvler. Det er særligt praktisk om vinteren, hvor vejsalt også sætter sig i måtten.

 

Find en smudsmåtte, gulvmåtte eller dørmåtte på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du en måtte til dit hus, der passer ind i ethvert rum. Du behøver ikke kun vælge en måtte til entréen - måske skal du også have en ved terrassedøren eller altanen? Du kan roligt klikke flere måtter hjem fra vores udvalg.