Gulvlamper

Vælger du at købe standerlampe online på Bilka.dk, er du med sikkerhed garanteret at finde en model og et design efter din smag. Vores gulvlamper fås i forskellige modeller, nuancer og designs.

Dekorative gulvlamper til moderne danske hjem

Mangler du hyggelig belysning i stuen, gangen eller til en lille læsekrog? Så finder du smarte modeller i minimalistiske, klassiske, romantiske og moderne designs lige her. På Bilka.dk finder du med sikkerhed en model, der matcher din boligindretning.

Lys er vigtig i alle hjem. Især i den kolde vinterperiode, hvor mørket falder på tidligt og skaber behov for ekstra belysning i hjemmet. Med en smart standerlampe i hjemmet, kan du nemt tilføje ekstra belysning, der samtidig kan skabe en hyggelig stemning i stuen, gangen eller værelset. Med en gulvlampe kan du nemlig skabe koncentreret belysning i en lille læsekrog eller vælge en model, der spreder lyset ud i lokalet og dermed kan fungere som ene lyskilde på en sen aften på sofaen. Lad dig derfor inspirere i vores udvalg, der byder på modeller for enhver smag.
 

Standerlampen – fast modeinventar i de danske hjem

Standerlampen er at finde i mange afskygninger i de fleste danske hjem. Her bidrager gulvlampen til at skabe hyggelig belysning og er med til at skabe et dekorativt udtryk i hjemmet. Med en standerlampe kan du nemlig forene praktik og dekoration. Må gulvlampen gerne være både praktisk og smart, så finder du mange modeller, der opfylder dette behov. I vores sortiment kan du nemlig finde minimalistiske modeller, der med et tidløst og enkelt design, vil dekorere i dit hjem gennem mange år og skiftende modetrends. Du finder blandt andet arkitektoniske designlamper, som tilføjer noget æstetisk og tidsløst til dit hjem. Lad dig derfor inspirere af vores store udvalg.
 

Vælg et design, der opfylder dit behov

Når du udvælger en standerlampe, er det vigtigt at have fokus på, hvordan lyset spredes. Derfor har det betydning, hvilket design du skal vælge til dit behov. Nogle lampemodeller er mere funktionelle med f.eks. flere lampeskærme, så de både fungerer som loftsbelysning og læselampe. Vælger du en standerlampe i et design, der omkranser elpæren, vil du få en hyggelig belysning, der bedst egner sig til at give koncentreret lys i en krog eller omkring sofaområdet. Med en lampe fra Madrid-serien, kan du derfor skabe en hyggelig og koncentreret belysning på dekorativ vis. Du finder også et udvalg af uplight lamper, der kaster lyset op i loftet og får rummet til at virke større.

Er du derimod på udkig efter en standerlampe, der kan fungere som supplement til belysningen i dit hjem, så kan du med fordel gå efter en model, hvor elpæren får lov til at komme til syne. Dette giver bedre mulighed for at sprede lyset ud i rummet, så du herved kan få mere glæde af lampen i hele rummet.
 

Bestil gulvlamper online og få fri fragt

Tag et kig på vores udvalg på Bilka.dk og bestil en stilfuld gulvlampe, der er nem at flytte rundt med alt efter hvor du ønsker den i dit hjem. Her gemmer sig med sikkerhed en model, der vil matche din boligindretning. Bestiller du lamper for mere end 1000 kr. online, leverer vi gratis til din privatadresse. Mangler du en pendel eller bordlampe til at matche din gulvlampe, kan du se alle vores indendørslamper her. God shoppelyst.