Latex topmadrasser

Har du besluttet dig for at investere i en ny topmadras, og vil du gerne have en i et naturligt materiale, som er superlækkert at sove på? Så kunne en latex-topmadras være et oplagt valg. Tjek vores store udvalg af komfortable latex-topmadrasser lige herunder.

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Naturlig beskyttelse og komfort med en latex-topmadras

Der er flere grunde til at lægge en latex-madras oven på din spring- eller boxmadras. Den første er, at latex er allergivelig og giver masser af støtte og komfort, når du lægger dig til rette i din seng. Din kropsvægt bliver simpelthen fordelt bedre, og sovekomforten øges betragteligt. Den anden er, at den beskytter din faste madras mod almindelig slitage, men også mod sved og andre kropsvæsker, der ellers ville trænge ned i madrassen og give grobund for bakterier og husstøvmider.

  • Et allergivenligt produkt med selvventilerende og fugttransporterende egenskaber
  • Former sig efter din krop og yder fantastisk støtte og komfort
  • Beskytter din faste madras og forlænger dennes levetid

 

Med en latex-madras i din seng er der så mange fordele, at den er svær at komme udenom, hvis du ønsker en allergivenlig topmadras. Det behøver du heldigvis heller ikke. Vi bestræber os nemlig på altid at have et bredt sortiment, som omfatter latex-madrasser i alle standardmål.

Hvad skal jeg vælge?

Har du aldrig før prøvet at have en latex-topmadras liggende i sengen? Er du derfor i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde frem til den for dig mest optimale løsning? Her følger et par punkter, som du bør have med i dine overvejelser.

Du skal først og fremmest se dig om efter en model i de mål, som passer til din seng. Din nye latex-topmadras skal med andre ord være lang og bred nok til at dække den madras, der skal ligge under den. Derved undgår du kanter og overgange, der kan være ubehagelige og forstyrrende for din nattesøvn.

Herudover skal du sikre dig, at den har den fasthed, som du ønsker. Jo højere densitet og tæthed, jo fastere vil den føles, og jo mere støtte yder den til din krop.

Køb din nye latex-topmadras på Bilka.dk

Når du har kigget dig om her i shoppen og fundet frem til den helt rigtige model, er næste skridt at bestille den hjem. Det er både nemt og bekvemt, for det gør du ganske enkelt og med blot et par museklik online på Bilka.dk.

Herefter sørger vi så for levering hjem til dig på din adresse. Skulle du foretrække selv at afhente den i et af vores varehuse, er det også muligt.