Rulleborde

Med et praktisk og dekorativt rullebord kan du udnytte pladsen på bedst mulig vis. Her får du moderne opbevaringsmetode, som du nemt kan flytte rundt på og benytte til flere forskellige rum i dit hjem. Tag et kig på vores inspirerende udvalg af rulleborde til din bolig. 

Vælg multifunktionelle møbler med rulleborde

Et rullebord er et funktionelt lille bord til det hyggelige læsehjørne i hjemmet. Du kan nemt rulle det til side og flytte om på det, hvis behovet for ekstra plads opstår. 

Rulleborde kan anvendes til flere forskellige formål og kan passe godt ind flere af hjemmets rum - både i stuen, køkkenet og badeværelset.

Du kan med andre ord få en hel del ud af det flotte og fleksible rullebord. Vælg et bord efter din smag på Bilka.dk, og giv dit hjem et moderne friskt præg med det rullende småbord. Rulleborde er nemlig bare en lille del af en hel kategori af vores småborde, der både kan være mobile med hjul og mere stationære med normale ben.

Sådan kan du bruge dit rullebord

Er du i tvivl om hvordan du kan bruge dit bord på en smart måde? På Bilka.dk giver vi dig nogle praktiske eksempler, som du kan bruge til inspiration i din boligindretning. 

  • I stuen -  Her kan du bruge rullebordet som et flot dekorationsbord med plads til en god kop kaffe eller te. Alternativt kan du gøre det til et rullende barbord med flotte tilhørende karafler. 
  • I køkkenet - Her kan du anvende bordet til opbevaring af de sager, som du ikke har plads til i skabene eller skufferne, eller hvis bordpladsen er knap.  
  • På badeværelset - Benyt eksempelvis rullebordet sammen med kasser til opbevaring af sæbe, shampoo, håndklæder eller rengøringsmidler.  
  • På værelset - Her kan du benytte det som et mobilt natbord, dekorationer i hjørnet eller til opbevaring af legetøj og spil på børneværelset.

Der er mange muligheder, som du kan bruge for at udnytte dit rullebord maksimalt. Giv det lidt ekstra personlighed og liv med inspirerende kombinationer. Du kan eksempelvis dekorere dit bord med livlige planter og nydelige kasser og kurve. Valget er dit.