Hjørneborde

Leder du efter et sidebord i et lækkert design til en hyggekrog i stuen eller et praktisk og funktionelt natbord til soveværelset? Den beskedne størrelse gør det nemt at anvende et hjørnebord præcist dér, hvor du har brug for det. Se vores store udvalg af hjørneborde herunder.

Skab hygge og stil med et flot hjørnebord

Med et af vores mange fantastiske hjørneborde kan du indrette dig originalt og unikt, hvad enten det er det æstetiske eller det praktiske element, som du har fokus på. Har du rummet, har vi bordet.

  • Kan anvendes både dekorativt og funktionelt
  • Fås i mange design, udformninger og materialer
  • Størrelsen gør det let at flytte rundt på efter behov

Hjørneborde, sideborde, bakkeborde og småborde er blot nogle af de mange betegnelser, der findes for borde af en beskeden størrelse, og som derfor kan bruges så at sige overalt i boligen. Brug dem alene i hjørner og kroge eller som primære borde i par eller grupper. Der er i dén grad tale om alsidige og fleksible møbler.

Sådan vælger du det rigtige hjørnebord

Hvis du ikke er helt afklaret med hensyn til, hvilket bord du skal vælge, er her et par punkter, som du bør have i tankerne.

  • Funktion/placering: Skal det anvendes dekorativt eller praktisk og i stuen, entréen, køkkenet, soveværelset, gæsteværelset eller børne- eller teenageværelset?
  • Design: Skal dit nye bord bringe harmoni og balance ind i rummet, eller skal det pifte det op? Selv om bordet er lille, skal betydningen af kontrast-design absolut ikke forklejnes. Det kan virkeligt tilføre et rum et friskt og måske tiltrængt pust.
  • Mål: Hjørneborde er som udgangspunkt mindre borde. Er gulvpladsen dog lille, er det en god idé at tage målebåndet frem, så du sikrer dig, at du har plads til det.

Inspiration til din boligindretning

Hos Bilka.dk ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for dig at finde frem til den ideelle løsning. 

Bilka – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.