Sideborde

Med et af vores mange flotte sideborde kan du nemt og hurtigt gøre din boligindretning nøjagtig lige så dekorativ og praktisk-funktionel, som du har behov og lyst til. Brug det overalt i din bolig, hvor du mangler et mindre bord i et lækkert design.

Sideborde giver fleksibilitet og mobilitet

Søger du efter et lille bord, som du kan anvende som afsætningsplads til kaffekoppen, når du slapper af i sofaen med en god bog i hånden eller en spændende film i fjernsynet? Eller måske skal soveværelset optimeres med nye natborde eller gangen med et praktisk entrémøbel? Sideborde har et hav af anvendelsesmuligheder.

  • Kan anvendes overalt i boligen – også i rum med få kvadratmeter
  • Brug dit nye sidebord alene eller sammen med et eller flere andre
  • Størrelsen gør det nemt at flytte rundt med og placere hvor som helst

Sideborde er for alvor gået hen og blevet en central del af boligen. Det skyldes, at bordets beskedne størrelse og de mange stilarter og design, som det kan fås i, gør det nemt at placere og kombinere med det øvrige møblement i hjemmet. Du kan derfor lynhurtigt gøre et rum moderne og trendy med et sidebord.

Sådan vælger du det rigtige sidebord

For at finde frem til den bedste løsning og få det mest mulige ud af dit nye sidebord, bør du afdække dit aktuelle behov, inden du bestemmer dig for et. Det gælder i forhold til f.eks.:

  • Design: Skal dit bord komplementere det interiør, som du allerede har, eller vil du bruge det som et frisk pust i din indretning?
  • Materiale: Ønsker du harmoni i din indretning, er det en god idé at overveje, om materialet skal være det samme, som i det øvrige møblement.
  • Funktion: Skal det anvendes dekorativt eller praktisk? Måske ønsker du en kombination af begge dele?

 

Kombinér med lækkert tilbehør

Brug din kreativitet, så får du garanteret en løsning, som passer til formålet. Hvad med f.eks. en flot bordlampe, en fin lysestage eller en smuk vase til dit nye  bord? Belysning og brugskunst finder du naturligvis også hos os.

Vi er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!