LED bloklys

Se vores gode udvalg af LED-bloklys på Bilka.dk. Vi har et flot sortiment af bloklys på batteri i forskellige former og størrelser. Med LED-bloklys skal du ikke bekymre dig om, om du glemmer at slukke for lyset, når du slapper af i sofaen eller et andet sted i dit hjem.

Køb dine LED-bloklys på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du hyggelige LED-bloklys, der kan skabe hygge i enhver krog. Vi har flere varianter, så du blandt andet kan få de klassiske cylinderformede varianter samt et rundt bloklys.

Lysene kommer i forskellige størrelser, så du kan vælge lige dén type, som du bedst kan lide. Lysene kan placeres lige dér, hvor du synes. Samtidig skal du ikke være bekymret for, om de står for tæt på væggen.

 

Fordelene ved LED-bloklys

Der er mange fordele ved LED-bloklys. Først og fremmest kan du bruge lysene alle steder i hjemmet, da du ikke skal tænke på en levende flamme. Derfor kan du blandt andet bruge lysene på badeværelset eller andre rum, hvor du ikke opholder dig i længere tid. Her kan du sagtens lade lyset stå uden at være bekymret for en potentiel brandfare.

Derudover udgiver LED-bloklys ikke skadelige partikler, som nogen former for levende lys kan gøre. Dog får du samme hyggelige stemning, når du tænder for LED-lysene. 

 

Find også almindelig bloklys hos os

Hvis du foretrækker de klassiske levende lys, eller du skal bruge levende lys til en særlig begivenhed, så kan du også finde det på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af lys i forskellige former, så du kan få produkter som bloklys, duftlys, fyrfadslys og snoede lys.

Vores sortiment er bredt, og du kan finde lys for enhver smag og til enhver lysestage. Vores bloklys er ideelle til et fad eller lignende, hvor du gerne vil lave en dekoration til bordet. Duftlys kan give en særlig stemning af velvære og hygge, og vores små fyrfadslys kan give et flot skær i alle former for fyrfadsstager. Vores snoede lys kommer i flere farver og vil tage sig godt ud på ethvert bord.