Snoede lys

På Bilka.dk kan du finde alt fra fyrfadslys til snoede lys. De moderne snoede lys pynter flot i ethvert hjem, og de giver et sjovt og anderledes udtryk. Du kan finde lysene i flere farver, så du kan vælge dem, der passer bedst ind i din bolig. 

DIY dip dye og kramme-lys

Elsker du også snoede lys? Så bliver du nok glad, når du hører, at det faktisk er ret nemt at lave dem selv. I denne guide lærer vi dig, hvordan du laver snoede lys. Du får også vejledning til, hvordan du kan farve dine egne lys.

Lad snoede lys pynte i dit hjem

Levende lys kan blive en del af din indretning, da du kan få lys i alverdens farver og sjove former. Du kan blandt andet finde de moderne snoede lys på Bilka.dk, som vil give et flot og anderledes præg på dit hjem. Den snoede facon vil pynte på ethvert bord eller dekoration.

De snoede lys kan give en hyggelig atmosfære i dit hjem. De afgiver et behageligt lys, som både passer godt til den romantiske middag og den hyggelige filmaften. Du kan også bruge lysene som en flot dekoration på bordet, når du får gæster til spisning eller fest. Snoede lys er også dekorative selvom de ikke er tændt, den snoede form giver nemlig lidt spil i indretningen.

Snoede lys og andre flotte stearinlys

På Bilka.dk finder du også mange andre flotte lys udover de snoede lys. Du kan finde diverse levende lys med forskellige brændetider. Vi har blandt andet:

  • Fyrfadslys  

  • Duftlys 

  • Bloklys  

Fyrfadslys er praktiske, da de slukker af sig selv, når det ikke længere kan brænde. På den måde behøver du altså ikke at være bange for at glemme at holde øje med lyset. Duftlys ser ikke kun flotte ud eller giver et behageligt lys, men de giver også en dejlig duft i dit hjem. De forskellige dufte kan have en afstressende effekt, som får dig til at slappe af. 

Bloklys har en lang brændetid, så du kan nyde det levende lys i mange timer. Et bloklys er ligeledes meget dekorativt i sig selv, og især de rillede bloklys giver et flot mønster, når flammen danser. Hvis du ønsker at få udseendet og atmosfæren som levende flammer giver, men ikke bryder dig om levende lys, så kan du også flotte LED-stearinlys, som ser meget virkelighedstro ud.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.