Bloklys

Med bloklys kan du nyde levende lys i mange timer, da bloklysene har en lang brændetid. På Bilka.dk kan du få bloklys i mange forskellige størrelser og flotte farver, så du har mulighed for at lave fine dekorationer rundt omkring i dit hjem.

Skab hygge med billige bloklys

Med levende lys kan du få en rar og hyggelig atmosfære i dit hjem. Især om vinteren giver lysene give en god stemning, når du sidder indenfor i lysenes skær og kigger ud på kulden og mørket. Bloklys giver dig mange timers brændetid, så du kan nyde de levende lys længe.

På Bilka.dk finder du store og små bloklys i flere farver, så du kan vælge de lys, der passer bedst til dine behov og din indretning. Med bloklys kan du lave en flot dekoration til spisebordet eller til stuen, som kan nydes når dig og familien samles om et måltid mad eller ser en god film sammen fredag aften. Levende lys kan give et dejligt og elegant udtryk, som inviterer til gode og hyggelige stunder.

Find bloklys og mange andre levende lys

På Bilka.dk finder du også mange andre typer af levende lys, så du kan skabe en ekstra rar atmosfære i dit hjem. Vi har blandt andet:

  • Fyrfadslys

  • Stagelys

  • Snoede lys

Fyrfadslys er utroligt praktiske, da de går ud af sig selv, når de ikke kan brænde i længere tid. Derfor skal du altså ikke være bekymret for, at du glemmer at holde øje med lysene. Denne type lys kan give et flot og hyggeligt skær alt efter hvilken fyrfadsstage, du sætter dem i. 

Stagelys kan se fine og dekorative ud, da de fylder flot i højden. Sæt stagelys i din yndlingslysestage og lad det blive til en flot dekoration på dit spisebord. Du kan også få snoede lys, som er meget moderne. Disse lys fås i mange forskellige farver, så du kan vælge de farver, der passer bedst hjem til dig.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.