Firkantede pools

Har du store pool-ambitioner? Drømmen er nærmere, end du tror. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af firkantede pools, så du kan nyde badeferien hjemme i haven. Invitér familien til årets sommerfest i det kølige vand, eller nyd pladsen helt selv i din rummelige firkantede pool.

Firkantede pools - Find det perfekte match

Vores fritstående, firkantede pools er alle produceret med slidstærke materialer. Varianter med sidevæg i galvaniseret stål giver dig en stabil, firkantet pool, der holder i flere sæsoner, faktisk helt op til 15 år.

Denne løsning giver dig stor fleksibilitet, da poolen både kan pakkes ned over vinteren, eller dækkes til med et overdække. Den lange levetid kommer med et krav om god pleje og ekstra tilbehør. Du finder både pumpe, pool støvsuger og filtre lige her.
 

Sådan vælger du en firkantet pool

Inden du går i gang med at udleve drømmen om egen have-oase, er der nogle faktorer du bør tænke over.

  • Hvor meget må den koste? 

  • Skal den være nedgravet eller fritstående? 

  • Hvor dyb må den være? 

  • Hvor mange skal der være plads til?
     

Hvor stor skal den firkantede pool være?

Inden du bestemmer dig for en bestemt størrelse, er det smart at finde ud af, hvor poolen skal stå. De firkantede pools er nemme at placere i et hjørne af haven. Dog, skal du huske at regne plads mellem pool og hæk mm., så der er fri tilgang hele vejen rundt om.  

Hvis du har små børn i familien, kan det være en god idé at gå efter de mindre dybe modeller. Er du i tvivl om størrelsen, er det en god idé at gå en størrelse op. Så kan hle familien få glæde af poolen over længere tid.  

Hos Bilka.dk kan finder du firkantede pools med dybder mellem 0,90 og 1,20 m. Har du ekstra plads i haven, eller vil du bare have mere plads at flyde på, kan du vælge pools på op til 5,5 m i diameter.  
 

Bestil din firkantede pool på Bilka.dk i dag

Den firkantede pool er en ægte klassiker. Det tidløse look gør poolen nem at matche med havens øvrige stil og møblement. Skal hele haven have en opdatering til sommer? Så finder du havemøbler og haveindretning her.  

Når du har fundet det perfekte pool-match, kan du trygt bestille den hos Bilka.dk. Vi er hele Danmarks hypermarked med alt, hvad du skal bruge for at opnå havedrømmene.