Puslespilsmåtter

Hvis du er helt vild med puslespil, kan du næsten ikke undvære en puslespilsmåtte. Denne smarte måtte lader dig nemlig pakke puslespillet væk – helt uden at du skal skille motivet ad og starte forfra næste gang. Du kan finde din nye puslespilsmåtte blandt udvalget her på Bilka.dk.

En puslespilsmåtte lader legen fortsætte 

Du kender det sikkert godt. Du er startet på et stort puslespil med mange brikker, og du når ikke at blive færdig inden du måske får gæster eller skal i gå i seng. Og det kan gøre helt ondt i hjertet, hvis du alligevel er nået et komme langt, hvis du skal skille hele puslespillet af igen for at pakke det væk. Heldigvis er dette scenario noget, der hører fortiden til, når du investerer i en puslespilsmåtte.   

På Bilka.dk kan du finde en måtte til puslespil, så du slipper for at starte forfra igen og igen uden helt at blive færdig med at samle motivet. Du skal blot rulle måtten ud på bordet, gulvet, eller hvor du ellers samler puslespillet, og benytte den som et underlag. Hvis du ikke bliver færdig med at samle, kan du nemt rulle måtten med det ufærdige puslespil sammen. På den måde kan du let rulle puslespilsmåtten ud igen, når du har lyst til at fortsætte.  

 

Vælg en puslespilsmåtte i flere størrelser 

Der findes puslespil i flere forskellige sværhedsgrader og størrelser. Derfor er det også muligt at vælge mellem flere størrelser, når du vil have fingrene i en puslespilsmåtte. Hvis du er den helt store haj til at samle og derfor foretrækker en løsning med så mange brikker som muligt, er det vigtigt, at du vælger en stor måtte. 

På Bilka.dk kan du både finde din nye puslespilsmåtte, men du kan faktisk også finde nye puslespil, du kan udfordre dig selv og dine nærmeste med. Også her kan du vælge mellem flere størrelser såsom: 

 

Hvis du er på jagt efter et nyt puslespil, kan du altså let finde en løsning hos os. Vi tilbyder endda også ubegrænset returret, så du ikke behøver holde dig tilbage, hvis du bliver fristet af vores brede udvalg her på siden.