Find uhyggeligt halloween tilbehør

Er du og din familie ved at forbedrede jer til halloween? På Bilka.dk har vi alt det, du skal bruge for at skabe uhygge i familiens hjem. Du finder blandt andet alt fra en blodig økse til ansigtsmaling, så du kan male åbne sår, hugtænder og ar. Fælles for dem alle er en masse gruopvækkende halloween tilbehør, som vil få hårene til at rejse sig af skræk. Find derfor dit festlige tilbehør til en uhyggelig aften.

Halloweenfest

Vi har samlet alt, hvad du skal bruge til at holde en uhyggelig halloween fest. Du kan bl.a. finde halloween opskrifter, halloween drinks, skabeloner til græskarudskæring og DIY halloween pynt. Læs fx også om halloween traditionerne og reglerne for trick or treat, så I er klar til at fejre halloween.

Hvad er halloween?

Halloween er gammel keltisk skik, der fejrede en veloverstået høstsæson, og at man nu gik en mørkere tid i møde. Efter sigende var det også denne aften, at de døde færdedes blandt de levende. Derfor var det nødvendigt at skabe lygter ud af blandt andet græskar. Senere hen tog kirken denne skik til sig og blev til det, vi i dag kender som allehelgensaften.  

 

Byd uhyggen velkommen med halloween-tilbehør

Særligt amerikanerne har gennem mange år gjort meget ud af halloween, og nu er det for alvor også blevet populær i Danmark. Især for familiens yngre medlemmer er det et hit. Tit bliver der skåret græskar med grufulde ansigt, ringet på dørklokker i jagten efter slik og lignende til de lækkersultne monstre og pyntet op med en masse halloween-tilbehør og dekorationer, der for alvor sætter stemningen i hjemmet.  

På Bilka.dk kan du byde den uhyggelige halloween-højtid velkommen med blandt andet diverse tilbehør til halloween, der i den grad understreget den hårrejsende årstid og dit valgte halloween-kostume. Så er du klar til at give andre et godt gys og skabe festlig uhygge. 

 

Halloween-kostumetilbehør: kronen på kostumerne

Halloween er for mange også lig med uhyggelige halloween-kostumer. Her kan det være alt fra de klassiske monstre - såsom skeletter, hekse, zombier, vampyrer, mumier og spøgelser - til velkendte og modbydelige karakterer fra de helst store gyserfilm samt dine helt egne originale uhyrer. Og her har et godt halloween-kostume har naturligvis brug for det rette tilbehør.  

Her på siden har vi samlet en masse forskelligt tilbehør til halloween-kostumer. Mangler du eksempelvis en le, så du kan klæde dig ud som Døden? En trefork, så du kan Djævlen? Eller er en blodig kniv eller økse måske lige det, der skal til for, at du virker gennemført skræmmende. Du finder også rædselsvækkende masker til halloween, så hårene for alvor rejser sig hos andre.