UBEGRÆNSET RETURRET OG BYT I NÆRMESTE BILKA

Dyner & puder til skarpe Black Friday priser

Få en god nattesøvn med en dyne og hovedpude af høj kvalitet. Vi har mange forskellige typer og materialer, så du kan finde den variant, som passer godt til dig og din søvn. Vi har både helårs- og sommerdyner samt junior- og babydyner.

Opgradér din dyne og pude på Black Friday  

Til dette års Black Friday kan du spare mange penge på en ny hovedpude eller dyne. Vi kan tilbyde flere forskellige varianter samt former. Vi har blandt andet puder med:

 

Du kan finde gode hovedpuder på Bilka.dk, som giver dig den rette hovedstøtte og høj komfort hele natten. Vi har også mange forskellige typer af dyner. Du finder for eksempel alt fra moskusdyner til dyner med silkefyld hos os.  

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og din søvn er vigtig for både din præstationsevne og dit velbefindende. Den rette hovedpude og dyne er derfor essentiel for at du får en god nattesøvn. Der er stor forskel på dyner og puders indhold, hvis du for eksempel foretrækker en mere fast pude eller en koldere dyne. Har du det for eksempel ekstra varmt om sommeren, kan det være en fordel med en sommerdyne. Gider du ikke skifte dyne hvert halve år, kan du overveje en helårsdyne. Hvis du mangler hjælp til at finde de helt rigtige produkter til dig, så kan du se vores guide til valg af dyne og pude.

Find blødt sengetøj til din nye dyne 

På Bilka.dk kan du se et stort udvalg af blødt og behageligt sengetøj lavet af lækre materialer. Komforten er naturligvis altafgørende, men designet er også en vigtig faktor. Derfor kan du købe sengetøj i mange forskellige farver og materialer samt med forskellige mønstre.  

Det er individuelt hvilket materiale, du bedst kan lide at sove i, men de forskellige varianter har alle sine fordele. For eksempel har bomuld en god slidstyrke, bomuldssatin er utroligt blødt og polyestersatin tørrer hurtigt og holder sin form. På Bilka.dk finder du lidt af hvert, så du kan vælge det sengetøj, som passer bedst til dine behov og ønsker.