Knickers til herrer

Synes du, at shorts er for korte og bukser for lange? Så vil du formentlig elske et par knickers til mænd fra Bilka.dk. Her har vi nemlig knickers med en længde, der går til lidt under knæet.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Mangler du et par nye knickers til herrer?

Hvis du er på udkig efter nye knickers til klædeskabet, så er Bilka.dk et godt sted at lede. Her kan du nemlig finde den smarte underdel, der er en blanding mellem bukser og shorts. Du ka’ købe knickers i mange forskellige farver og materialer, så du nemt kan bestille et par, der passer til dig og din stil. Derudover har vi knickers med mange lommer, så du også kan få glæde af et praktisk par. 

 

Knickers til mænd i forskellige materialer

Uanset om du er ude efter et par knickers, du ka’ bruge til hverdag, arbejde eller afslapning, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har nemlig knickers i mange forskellige materialer. 

Hvis du er på udkig efter nogle komfortable knickers, kan du med fordel vælge et par i bomuld. Materialet er nemlig meget blødt, og så er det dejligt varmt, hvilket gør det perfekt til afslapning på sofaen eller i lænestolen. Du ka’ også finde behagelige joggingbukser i bomuld på Bilka.dk.

 

Se også vores udvalg af bukser og shorts

Udover at have et stort udvalg af knickers på Bilka.dk har vi også et bredt sortiment af bukser og shorts i forskellige modeller. Du ka’ blandt andet finde flotte og farverige shorts til de varme sommerdage eller lækre jeans, som du ka’ bruge til mange forskellige anledninger.

Udforsk vores udvalg af:

 

Ubegrænset returret på shorts, knickers og bukser

På Bilka.dk får du en række af fordele. Udover at få skarpe priser får du oven i købet ubegrænset returret på alt vores herretøj. Så kan du altid bytte dine varer, såfremt de stadig er i original og intakt emballage, og du ka’ fremvise en kvittering på købet.