Bedste barbermaskine

Få gode tips her til at vælge den bedste barbermaskine

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det kan ske for selv den bedste, at skægget pludselig trænger til at blive tæmmet, lige inden du skal på arbejde, til fest eller bare ud af døren. Og så er det altså bare ikke altid, at der er tid til den helt store omgang med en skraber og barberskum. Heldigvis kan du få en lækker og glat barbering på kort tid med hjælp af en barbermaskine. Men hvordan vælger du den, der passer bedst til dig? Læs videre i guiden og få gode tips her til at vælge den bedste barbermaskine.

En barbermaskine, der lever op til dine krav  

Hvis du er på jagt efter den bedste barbermaskine, er der flere parametre, du bør forholde dig til. Det er nemlig ikke sikkert, at hvad der fungerer bedst for andre, er det samme, som fungerer bedst for dig. Derfor bør du tage stilling til følgende: 


Formål 

Hvad skal du bruge barbermaskinen til. Er du god til at holde skægget nede, så det kun er stubbene, der skal fjernes? Vil du gerne have mulighed for både våd og tør barbering, så du også kan barbere dig i badet? Eller har du måske følsom hud og har brug for en barbermaskine, der er skånsom? Så er det nemlig netop denne type overvejelser, du skal tage med dig, når du kigger på barbermaskiner. På den måde kan du bedst sikre, at du vælger en model, der rent faktisk lever op til dine krav. 


Model

Du kan ved samme lejlighed overveje, hvordan du i praksis kommer til at bruge din barbermaskine. Foregår det altid hjemme på badeværelset? Så bør det ikke have den store betydning, om du vælger en model med eller uden ledning. Vil du gerne have maskinen med dig, når du eksempelvis skal overnatte hos familie, venner eller på hotel? Så kan det hurtigt være en fordel at vælge en trådløs model, så du ikke skal tænke på at finde en stikkontakt.  

Nyd en glat og behagelig barbering 

Uanset om du er vant til et barberblad, en engangsskraber eller en elektrisk barbermaskine, så bør du naturligvis altid kunne forvente en tæt og behagelig barbering. Og ønsker du en tættere barbering, er der selvfølgelig rig mulighed for det. Og det behøver ikke engang være en længere proces. 

Med de fleste elektrisk barbermaskine behøver du ikke finde barberskummet frem. Nogle af maskinerne er nemlig designet til at give dig en glat og behagelig barbering uden at irritere din hud. Sagt med andre ord kan du nyde en tør barbering, hvor du ikke har brug for andet end måske et spejl. Den elektriske barbermaskine giver dig altså en effektiv barbering, der både er skånsom og hurtig – uanset hvor du er. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af elektriske barbermaskiner fra populære brands som Philips, Braun og Remington

Populære brands

Vibrerende eller roterende barbermaskiner? 

Alle elektriske barbermaskiner er ikke ens. Blandt andet findes der modeller med forskellige blade – og altså forskellige måder at barbere dig på.  

Har du fint skæg eller barberer dig dagligt, så kan det give god mening med et vibrerende skær. Her sidder de vandrette barberblade beskyttet bag et lille gitter, hvori skægget bliver fanget og klippet af. Denne type barbermaskine er desuden også god, hvis du ønsker en bestemt skægstil og derfor kun har behov for at fjerne visse dele af skægget.  

Du kan også vælge en barbermaskine med roterende barberblade. Som navnet måske afslører, så har denne type barbermaskine hyppigst tre roterende blade, der nemt kan følge dine ansigtsformer. Det kan altså være med til at give en nem og tæt barbering. 

Få det bedste ud af din shaver

Uanset hvilken af de mange forskellige barbermaskiner, du vælger, er der et par tips, der kan hjælpe med at give dig den bedste oplevelse, så du kan få en god barbering: 

  • Hvis du ikke bruger en skånsom elektrisk barbermaskine, anbefaler vi at du bruger en god barberskum fra Bilka.dk som hjælper med at undgå de gener, der ellers følger med. 
  • Undgå at presse barbermaskinen hårdt mod huden. Maskinerne er designet til at klare arbejdet for dig og leverer klart det bedste resultat, når de blot er i konstant kontakt med huden – uden hårdt pres. 
  • Stræk huden for at lade barbermaskinen få kontakt med huden i folder eller andre steder, hvor det ellers kan være svært for bladene at få ordentligt fat. 
  • For at skåne din hud bør du barbere de sarte områder såsom halsen først. Barbermaskiner genererer nemlig varme, og det kan i nogle tilfælde irritere følsomme områder. 
  • Plej huden med aftershave efter barbering. 

 

Med disse tips i baghovedet kan du nemt opnå de ønskede resultater. Så uanset hvilken barbermaskine, der passer bedst til dit behov, så kan du se frem til en glat barbering hver gang.  

Køb din næste barbermaskine på Bilka.dk 

Er du på udkig efter den perfekte shaver? Her på siden finder du hele vores store udvalg af barbermaskiner fra kendte mærker som Philips, Braun og Remington. Find den model, der passer til dit behov, og bestil den hjem online. Vi har noget for enhver smag. Fra vibrerende til roterende barbermaskiner. Foretrækker du en hurtig tør barbering eller en forfriskende våd barbering, har vi den perfekte løsning for dig.