Barberblade

Det vigtigste redskab til den bedste barbering er det rigtige barberblad. Der findes en lang række forskellige typer af barberblade. De har et varierende antal blade og størrelser, og så findes de endda med indbygget barbergel. Få genopfyldt dit lager af barberblade. Se udvalget lige herunder. 

Få den bedste barbering med det rigtige barberblad

Der er næsten ikke noget bedre end følelsen af hud, der er nybarberet og blød. Når du bruger en barberskraber med de rigtige barberblade, kan du klare hårfjerningen nemt og hurtigt. Der er altså mange gode grunde til at fjerne uønsket hårvækst med barberskraberen:

  • Få blød og glatbarberet hud hurtigt og uden problemer
  • Fjern nemt hår alle steder – også i nakken og armhulen
  • Klar hårfjerningen derhjemme med det flotteste resultat

For at få den gode følelse er det vigtigt, at du bruger de rigtige barberblade. Har du meget eller tykt hår/skæg? Så bør du vælge barberblade med flere blade, f.eks. 4 eller 5 blade. Så er du sikker på, at du får alle hårene med.

Har du til gengæld fint eller meget lidt hårvækst, kan du sagtens nøjes med 3 blade. Vil du gerne gøre processen hurtigere, kan du desuden overveje barberblade med indbygget barbergel. Så er barbering hurtigt klaret.

Hvordan får jeg den bedste barbering?

Når du har fundet de barberblade, der passer til dig, er barberingen intet problem.

  • Fugt huden med varmt vand, inden du går i gang med barbering.
  • Fordel barberskum dér, hvor du skal barbere dig – medmindre dit barberblad har indbygget barbergel.
  • Skrab med hårenes retning for at undgå indgroede hår – for en tættere barbering kan du slutte af med at skrabe i den modsatte retning.
  • Skyl af med koldt vand, og tør området med et håndklæde.
  • Til slut kan du bruge en fugtgivende aftershave for et ekstra blødt resultat.

Det er vigtigt at skifte barberblade ofte for at få det bedste resultat. Sløve barberblade giver en dårlig barbering. Det anbefales, at du skifter barberblade efter 5-10 barberinger. Find dine nye barberblade til en god pris i det store udvalg herover.