Barberskum

Det irriterer huden og kan give både svie og rødmen, men alligevel er barberingen en del af rigtig manges morgenrutine. Med en god, cremet barberskum kan du dog skåne huden både under og efter barbering og undgå de gener, der ellers følger med. Se udvalget herunder.

Barberskum – skåner huden i ansigtet og på kroppen

Er du en af dem, der gør brug af en skraber, når den uønskede hårvækst skal fjernes, så har du garanteret oplevet de gener, det kan give på huden, hvis ikke bladet er skarpt, eller du ikke får beskyttet huden. Fordelene ved barberskum er:

  • Du lave en grundig barbering uden efterfølgende gener
  • Emballagen gør det let at fordele skummet uden spild
  • En barberskum eller -gel af høj kvalitet plejer din hud

Ved at påføre barberskum får du altså en tættere barbering og en mere behagelig oplevelse hele vejen igennem. Du kan let og hurtigt fordele skummet og derefter er det let at følge med i, hvor du mangler at barbere og hvor, du allerede har været.

Her hos Bilka.dk har vi altid et stort udvalg af forskellige produkter, du kan vælge imellem, så du kan finde den skum eller gel, der passer allerbedst til dine behov og ønsker.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger barberskum?

Selv om det umiddelbart ser ret ens ud, når du kigger på dåserne, så er der stor forskel på hvad ud får, når du køber de forskellige produkter. Du kan starte med at vælge, om du ønsker en variant med parfume eller en, der er uden duft, og herefter kan du så vælge mellem to meget udbredte varianter:

  • Barberskum, som er den klassiske variant, der sprøjtes ud som et tykt, cremet skum og fordeles direkte på huden. Den er let og fordeles uden problemer.
  • Barbergel, som er en gel, der sprøjtes ud af dåsen og skummes op mellem hænderne inden den fordeles på huden ligesom det almindelige skum.

Herover finder du vores udvalg af barberskum og -gel. Rul gennem de mange varianter og bestil din favorit allerede i dag!