Epilatorer

En epilator er et godt alternativ til en barberskraber eller voks, når du vil fjerne uønsket hårvækst. Så prøv en epilator, og Fjern uønsket hårvækst nemt og hurtigt. Få blødere hud og et resultat, der holder i mange dage. Se udvalget herunder.

Få de bedste hårfjerningsresultater med en epilator

Hvis du vil have de bedste resultater ved hårfjerning, er en epilator et godt køb. Der er mange fordele ved at bruge en epilator i forhold til andre hårfjerningsmetoder:

  • Få dejlig og silkeblød hud i helt op til 4 uger
  • Fjern nemt og hurtigt selv de allerkorteste hårstrå
  • Mindsk uønsket behåring ved at fjerne hårrodden

 

Med en epilator får du et effektiv værktøj til at fjerne uønsket hårvækst. Den er nem at anvende, og der findes både modeller til brug på tør hud og modeller, du kan tage med i badet. Derudover findes der tilbehør, så du også kan bruge epilatoren i f.eks. ansigtet, ved bikinilinjen og andre følsomme områder. Uanset hvad dine hårfjerningsbehov er, så findes der en epilator, der kan opfylde dem.

Hvordan bruger jeg en epilator?

En epilator fungerer på samme måde som voks. Den fjerner nemlig også hårene med roden. Forskellen er, at voks fjerner områder af hår, mens epilatoren plukker hårene ud, idet du fører den henover huden. Men hvordan får du det bedste resultat med epilatoren?

  • Eksfolier din hud, f.eks. med en body scrub fra vores udvalg af hudplejeprodukter til kroppen. Det mindsker risikoen for indgroede hår og gør huden ekstra blød.
  • Placér epilatoren med i vinkel på 90 grader mod din hud. Pres ikke epilatoren ned, men hold den løst mod huden.
  • Stræk din hud ud, så det er nemmere for epilatoren at få fat i hårene.
  • Før stille og roligt epilatoren ned langs huden i retning med hårene. Det er vigtigt, at du ikke kører den mod hårenes retning, da det vil øge risikoen for indgroede hår og give et dårligt resultat.

I Bilka har vi epilatorer til skarpe priser. Find din nye epilator i udvalget herover.