Epilatorer

En epilator er et godt alternativ til en barberskraber eller voks, når du vil fjerne uønsket hårvækst. Udover at fjerne hår, får du også en blødere hud. Se udvalget på Bilka.dk og find din favorit i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Epilator - den bedste hårfjerningsresultat

Hvis du vil have de bedste resultater ved hårfjerning, er en epilator et godt køb. Der er mange fordele ved at bruge en epilator i forhold til andre hårfjerningsmetoder, blandt andet:
 

  • Nyd silkeblød hud i op til 4 uger.
  • Fjern nemt og hurtigt selv de allerkorteste hårstrå.
  • Reducer uønsket hårvækst ved at fjerne hår ved roden.
     

Med en epilator får du et effektiv værktøj til at fjerne uønsket hårvækst. Den er nem at bruge, og der findes både modeller til brug på tør hud og modeller, du kan tage med i badet. Derudover findes der tilbehør, så du også kan bruge epilatoren på følsomme områder som ansigtet og bikinilinjen. Uanset hvad dine hårfjerningsbehov er, så findes der en epilator, der kan opfylde dem.

 

Hvordan bruger jeg en epilator?

En epilator fungerer på samme måde som voks. Den fjerner nemlig også hårene med roden. Forskellen er, at voks fjerner områder af hår, mens epilatoren plukker hårene ud, når du fører den over huden. Her er nogle tips til at få det bedste resultat med en epilator:

  • Start med at eksfoliere din hud, f.eks. med en body scrub fra vores udvalg af hudplejeprodukter. Det mindsker risikoen for indgroede hår og gør huden ekstra blød.
  • Placer epilatoren i en vinkel på 90 grader mod din hud. Du behøver ikke at presse epilatoren ned, men hold den let mod huden.
  • Stræk din hud ud, så det er nemmere for epilatoren at få fat i hårene.
  • Før epilatoren stille og roligt ned langs huden i samme retning som hårene. Det er vigtigt, at du ikke fører den mod hårenes retning, da det kan øge risikoen for indgroede hår og give et dårligt resultat.

 

Køb din nye epilator på Bilka.dk

Er du på udkig efter en effektiv løsning til hårfjerning? Så finder du et bredt udvalg af epilatorer på Bilka.dk. Skaf dig en epilator, som fjerner hår ved rødderne og efterlader huden glat i op til 4 uger. Med sådan én kan du nyde følelsen af silkeblød hud i længere tid. Er du mere til skrabere eller hårfjerningsvoks, finder du det også inde på Bilka.dk.