Den bedste skægtrimmer

Få gode tips i vores guide, og find den type, der passer til dit skæg.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Når du skal trimme skægget, så er det vigtigt at have det rigtige udstyr ved hånden. Og her kan du virkelig gøre opgaven nemmere for dig selv med at have den bedste skægtrimmer til rådighed. Men hvad er det helt præcist, der gør, at en skægtrimmer er den bedste? 

I denne guide kommer vi ind på forskellige aspekter, du skal være opmærksom på, når du skal vælge en skægtrimmer. For hvad der er den helt rette model for dig, kommer helt og holdent an på, hvad dine behov og krav er.  

Overvej, hvilken type skæg, du har 

Er du helt vild med et stort og flot fuldskæg? Foretrækker du en helt glat barbering? Eller er du til et tæt og velstylet skæg? Uanset hvilken type skæg, du har, kan det få brug for en trimning i ny og næ. Et længere skæg kan måske gå længere tid uden at skulle trimmes, mens kortere skæg ofte skal trimmes for at bevare deres facon.  

Med en skægtrimmer kan du holde skægget ved lige uanset hvilken stil, du foretrækker. Og heldigvis er der en type, der passer helt ideelt til netop dit skæg. Der er nemlig masser af modeller, så du både kan trimme, style og barbere lige netop der, hvor der er behov for det. 

Populære brands

Vælg den bedste skægtrimmer til dit behov 

At trimme skæg behøver desuden ikke være besværligt. Et godt tip kan blandt andet være, at trimme dit skæg, mens det er tørt. Det er især en god idé, hvis du har et stort fuldskæg, da du på denne måde bedre kan se, hvordan trimningen ser ud. Et tørt skæg kan nemlig godt se en smule anderledes ud, når det er vådt, og du kan derfor bedre skabe din ønskede skæg-frisure ved at trimme det tørre skæg. Der findes mange modeller af skægtrimmere og det kan være svært at vide, hvilket en man skal have passende til ens skægtype: 

  • Det store skæg behøver måske ikke at blive klippet ofte, men derfor kan du stadig få stor glæde af en af de bedste skægtrimmere til stort skæg. Her kan det være en god idé med en model, der har kamme, som er beregnede til de lange lokker.  

  • Lidt længere stubbe er populært hos mange, men kræver lidt flere trimninger end det lange skæg. Her kan det være oplagt med en trimmer, hvor afstandsstykket kan justeres, så du kan få lige netop den længde, du ønsker. 

  • Går du efter de skarpe linjer, kan det give rigtig god mening med en multitrimmer, hvor du kan lege med forskellige funktioner og afstande. På den måde kan du både trimme længden på det skæg, du ønsker at beholde, samt at skabe skarpe og flotte linjer der, hvor skægget skal fjernes.  

Multitrimmere

Med en multitrimmer kan du nemlig klare flere forskellige opgaver, såsom at trimme skæg, næsehår og øjenbryn, med kun ét enkelt produkt. Se udvalget her på og køb din favorit. 

Sørg for at pleje dit skæg  

Når du trimmer dit skæg, er det højst sandsynligt fordi, du gerne vil have, at det ser godt ud. Og en god trimning er naturligvis en vigtig del af det. Men vidste du, at du med den rette pleje faktisk kan opnå et virkelig flot resultat, der kan få dit skæg til at vise dig fra sin bedste side? Du kan blandt overveje: 
 

  • Skægshampo: Alt efter din type af skæg kan du få glæde af forskellige produkter. Men som udgangspunkt bør du faktisk investere i en skægshampoo, så du kan holde det rent uden at udtørre det. Og det kan faktisk godt ske, hvis du blot benytter din almindelige shampoo til håret. 

  • Skægolie: En skægolie kan være lige netop det, du har brug for, for at gøre selv de stædige skægstubbe bløde og mere medgørlige. Du skal dog være forsigtig med ikke at bruge for meget olie, da det kan ende med at få dit skæg til at se vådt eller fedtet ud.  

  • Skægbørste: Hvis der er god længde på dit skæg, kan du også overveje at benytte dig af en børste til skæg. Især fuldskæg kan nemlig have gavn af at blive børstet, da det kan skabe en flot og jævn fordeling.  

Find en god skægtrimmer på Bilka.dk 

Når du først har styr på, hvad det egentligt er, du har behov for, når det kommer til trimning af skægget, bliver det nemt at finde en model, der passer til dit skæg. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere typer, så du kan style dit skæg netop på den måde, du synes, der passer bedst til din stil. Og med masser af mulighed for at beskytte huden med barberskum før barbering og tilføje pleje med aftershave efterfølgende, kan du både se og føle dig godt tilpas.  

 

 

BEDSTE BARBERMASKINE

Med en god barbermaskine kan du få en lækker og glat barbering på kort tid. Men hvordan vælger du den, der passer bedst til dig? Læs videre i guiden og få gode tips her til at vælge den bedste barbermaskine.