Skægtrimmere

Med en skægtrimmer kan dit skæg få nøjagtig den længde, som passer til dit look - uanset om du har bakkenbarter, langt skæg, overskæg eller noget helt andet. Du finder blandt andet skægtrimmere fra mærkerne Philips, Wahl, BaByliss, og Remington. Læs mere om den enkelte trimmer og dens forskellige klippeindstillinger under hvert produkt.

Skægtrimmer for mere præcis skægtrimning

En skægtrimmer er det bedste redskab til dig, der gerne vil holde dit skæg veltrimmet. Med en skægtrimmer kan du nemlig vælge præcis den længde, dit skæg skal have. Der er mange fordele ved at vælge en skægtrimmer:

  • Få en hurtig og effektiv vedligeholdelse af dit skæg
  • Vælg helt selv, hvilken længde dit skæg skal have
  • Der findes en skægtrimmer til ethvert behov – også dit

 

Der er mange, der vælger at bruge en barberskraber, når de skal barbere sig. Den er god, hvis du ikke vil have noget skæg, men derimod gerne vil have glatbarberet hud. Ønsker du derimod at gro dit skæg ud, så er en skægtrimmer det allerbedste værktøj, du kan anskaffe dig. Så kan du selv styre processen og få et skæg, der ser superflot og velholdt ud.

Vælg den rigtige skægtrimmer

Der findes mange forskellige typer af skægtrimmer. For at finde den der passer til dit behov, kan du overveje følgende:

  • Med ledning eller trådløs? En batteridrevet skægtrimmer er ofte lidt dyrere, men giver større fleksibilitet, når du bruger den. Til gengæld er en skægtrimmer på strøm oftest kraftigere. Vælger du en trådløs skægtrimmer, skal du huske at tjekke batterilevetiden.
  • Ekstra funktioner? Skal din skægtrimmer kunne mere end blot trimme skæg? Der findes mange forskellige ekstra funktioner, f.eks. håropsamling, så du slipper for hår ud over det hele.  Overvej, hvor meget du gerne vil have den skal kunne. En dyrere skægtrimmer har som regel flere funktioner og flere valgmuligheder, f.eks. i forhold til længden/mængden af skæg, der skal fjernes. 
  • Vandtæt? Nogle skægtrimmere er vandtætte, så de kan vaskes under rindende vand. Det gør dem mere hygiejniske, end dem hvor kun tilbehøret kan vaskes.

Find din nye skægtrimmer i udvalget herover. På Bilka.dk har vi altid et stort udvalg til gode priser.